加泰示威第5日,死黑警天台射TG落街。。。橡膠子彈射記者頭破血流

356 回覆
1279 Like 12 Dislike
why not both
居然同衰既比,笑死人
做好職責係本份,香港警察根本係恐怖分子
同埋,香港唔係落後地區,係你都應該同發達地區比啦
天下警狗一樣黑
咪成日用左膠呢類貶義詞,人權法案都係你哋口中左膠gphone 爭取返嚟,民主女神像抬上山然後上好多國際報紙都係左膠嘢,人鍊又係你哋口中的左膠嘢。場面感人,有理有節先connect到全世界

一味打打打,係好難令人支持

點解世界上咁多抗爭,要武力的比香港武力10倍,但無乜其他國家支持,係因為無你哋口中的左膠connect世界
Stand with Catalonia.
唔好諗住賴曬比公安
香港果班仆街狗先係最可惡
自稱香港人但搞9香港人同埋後生
唔好意思, gphone 都已經進化左無咁膠,
而家既真正左膠係琴日仲叫緊南京大逃殺果班撚屌
加泰既示威者同黑警 兩邊都跟得好貼香港
如果無database 帶number 係無用的
開始要上gear啦
支持加泰人 佢地好緊急
Connected
究竟係香港用左國際標準執法定係西班牙用左香港標準執法
屌你個五毛 學埋黑警邏輯 國際標準
支持西班牙鎮壓判亂
歐盟🇪🇺應該幫拖
香港行得好慢!gogogo
冇香港咁多豬咀 大部分面巾or hoodie 有d直情乜都冇帶
日頭同夜晚2個世界 日頭係嘉年華feel 有大台 有歌聽 重有weed 夜晚打到飛起

Btw 現場fing 革命旗會唔會比人屌 有冇巴打有性趣
無錢 真喺想體驗民主運動 好難能可貴
香港2.0
一個人有d淆 但其實我係專登帶去
如果你地夜訓開youtube都會有live播當地示威...好似睇緊香港咁
希望加泰手足比我地更勇武,追返住班狗黎打
宗宗都係驚我地善忘,好心提下我地姐
我唔爭氣 笑咗
見我地成班掛住做偵探,差啲唔記得咗最嚴重嘅721
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞