加泰示威第5日,死黑警天台射TG落街。。。橡膠子彈射記者頭破血流

356 回覆
1279 Like 12 Dislike
我地係唔係要公開同正式譴責?點可以任由香港黑警嘅處理手法喺國際橫行
西班牙人好興呢d
出到佛朗哥將軍
其實香港黑警走得好前

啲手段外國連諗都諗唔到

而家有曬樣板俾佢參考

全球示威者慘了
越睇越心酸
推翻極權、全球民主化 將成WW3核心理念
黑警都輸出技術
我見今次啲警車全部都係加泰隆尼亞地方警察,西班牙中央政府既國民警衛隊有無出動?
西班牙警察 都係黑色衫

至於你話綠色衫果班, 是西班牙國民衛隊(憲兵), 類似大陸武警
5年前果次加泰警察係佢絕執行西班牙中央政府命令,今次咁大力打壓自己同胞

所以咪問西班牙中央政府5年就控制晒加泰警隊
我想講既係

現在黑色衫果班是 西班牙其他地方既警察, 不是加泰警察

西班牙警察

加泰警察
香港人輸出革命,香港警察輸出警暴
示威者 以香港做榜樣
警察都要學香港黑警成魔之路?
上次有個鬼佬夜麻麻見到街坊鬧黑警 藍絲又鬧人 互鬧
鬼佬不解 上前文宣下,我話啲警察痴晒線,唔知做乜 又亂咁捉人 仲懷疑係地鐵打死人
我以為佢想鬧我佢個樣。。。原來唔係 佢話「crazy police in the world !!! 佢眼神係我好似鄉下婆 第一次見
我話fight for freedom stand with Hong Kong !!
佢話i come from France......respect u !!! Respect hk
一聽到。。。噢 失敬
好學唔學學香港d黑警
西班牙政府學香港咁話唔會追究 西狗都一樣乜都敢做啦

《不屈進行曲》 《March of the Indomitable》
https://youtu.be/ryqGOGig_AI
愛西力
巴打你就講撚中哂我想講既野

《不屈進行曲》 《March of the Indomitable》
晏晝見
頭盔呢??又話學香港 扔TG條片冇人有頭盔既
咪撚只係學香港示威點打9班狗好冇

反送中左膠例子:何式凝
佢仲大大聲唔認為自己有半點錯誤㗎
屌你老母搞撚到我fd比狗捉入新屋嶺
正冚家鏟 拉咗70幾個人呀講緊
詳細唔係到講 可以google
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞