香園圍 白虎山 蓄洪池 留意呢幾個地方(5)

5001 回覆
111 Like 55 Dislike
認同。依加大家有眼見既已經水域出左問題
有冇人記得佢地好似講過話呢兩個星期好似會有好嚴重既分化?
岩呀
唉 究竟而家點 我原本都信信地
第一次敢留言,
因為想留意俾你睇到

睇左咁耐,
明眼人都睇得出你係真心為香港好,
一直堅持幾個post引導人去查.(5001x 5) 追post都要時間
普遍香港人無幾多耐性,
而你願意付出時間同精神。
我無法知你既法力,
但我同其他參與呢個討論既都看得到你既用心﹑付出既時間。

唔好講迷信,
係大家都覺得正路查案(原本係差佬做)都已經無呢條線去做,
你係唯一個敢於發言,俾大家一個新既切入點。
我地反而係要謝謝你,繼續支持你,
今晚好好休息,方能走更遠的路
整合各巴意見大概係:
街係要出
但夜晚屋企張床等你
唔好帶火/易燃品
遇火要向東南走(但我唔知尖沙咀邊到東南,有無人可以解釋一下)
同有話其實唔會去得成終點
唔知點解我第六感覺得依幾個地方係好關鍵既
我相信自己
亦都相信依度既手足
同埋 並唔覺得新巴假 睇佢地個對話 佢話79會安全落返黎咁又真係安全落翻黎 佢話佢會咩都睇唔到 咁而家佢有無睇到啲咩 無囉 咁係岩喎
正解
繼續討論 開新po
當然 gay巴新巴唔肯再講都理解 唔理白定法都好 方向大家都清楚 始終一直比左咁多hints我地 唔好白費 繼續傾
我信gay巴
你唔好遺棄我地
講真一直都話身份係咩唔重要
我都唔係好明點解話我地係迷信撚
至少我認為呢個世界有野係科學解釋唔到

我追post又唔代表我冇發夢 冇上tw冇做文宣
唔通我一日24個鐘做相關既野先叫efficient?
咁我睇av 打個飛機 食餐飯又要比你話冇做實事?
換個角度唔講法科 講宗教
如果我夢遊完番屋企祈禱唱詩又要比你鬧?
大家都係想兄弟爬山
真係唔明要屌咩
唔信法既咪當白警爆料 大家都係想搵真相啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞