香園圍 白虎山 蓄洪池 留意呢幾個地方(5)

5001 回覆
111 Like 55 Dislike
請不推文回覆
多謝合作

懶人包如下

##以下為GTA圖類##
1. 右上月亮 指月亮週期,同對家行動時間有關
2. 地底空間是法事主軸

##以上為GTA圖類##

##以下為陳小姐案類##
1. 白衣人為共犯之一
2. 由被捉到死亡時間差距不大
3. 被女女女後被抽魂,引致cctv見到佢迷迷糊糊
4. 自行走入海
5. 無cctv影到佢點死
6. 閩 (煙巴提供,新巴重提)
##以上為陳小姐案類##

以下為地下事情類
1. 地鐵非市民用既站係存在而且被對家使用
2. 石仔嶺 古洞站停過屍
3. 對方以人作法事材料(包括兩種,應各位要求唔提字)
4. 涉事地點包括(新屋嶺,太子站,香園圍,白虎山,蓄水池, 路線要爬文再整合)
5. 對方會挑選適用既人(新巴估八字極陰)。所以捉大量人再挑選。
6. 日間去唔會睇到野,晚間去基巴無信心你出得返黎
以上為地下事情類

##以下為未來類##

1.入冬後有轉機
2. 煽,引蛇出洞(新巴,基巴)
3. 外力下對抗蛇既一部分(軍營)(早前西方既卦, 5位巴打提過)
4. 已方重傷 (煙,新)

暫未知:能否踢走蛇主

5. 2020入秋人禍潮再臨 (新)
6. 十年內(2029前)某國收皮 (新)
7. 2041 世界第三次標誌性大事(按煙巴提議唔兜口兜面提)
8. 木亥之禍 (煙)

[7到9之間: 推背圖44,九國春] (待查證邊位巴打有講)

9. 2041後,香港死得人多(病) (新巴)

暫未知: 是否木亥之禍引致的身體問題

##以上為未來類##

以下為未整合
1. 韓義士張圖入面未確定是否韓寶生,但圖中人己過身
2. 太子站外哭訴既女人己過身

以上為未整合

常見問題:
Q1. 屌你班迷信友
A1. 兄弟爬山各自努力,何必入黎分化?出去幫手推下文宣,幫下Twitter 戰線,唔該。

Q2. 一班人上山得唔得?
A2. 基巴覺得人好多可以一試,但未必有收獲。新巴覺得唔好,重質不重量。

Q3. 咁我地可以做乜幫手?
A3. 新巴指出繼續遊行及一齊重組對家做左乜,盡量令事情見光。 我覺得你地幫手整合得唔得

#光復香港時代革命
想補充
煙巴 有話 警 將有重大變化
同埋 "一曲日升"搵唔搵得返時點?
我記得有提但忘了幾時重整。
而且係變動影響大過鄧鄉黑擔正
1020!!
推到基巴新巴煙巴圖巴入
林79埋位啦
gay爸 林巴
開左post 先話轉topic
究竟林巴見到乜咩?
頭先有手足叫加返自殺手足紀錄,我無keep link,自己加入懶人包吧
等佢地講好先
做咩事?唔得閒追po...
你知嚟做咩..?

前文提要
又係半夜
成班邪教撚

不推文回覆 多謝合作

好急吖屌
Gay巴
本身想訓
但基巴番左黎
好想睇落去
唔好間接啦 等林七九問左先
召喚gay巴林巴
好似上個post 有google link
回歸!
而兩張先岩 gay巴 是否同一人?
幫幫手搵一搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞