唔好意思我真係好撚嬲,以後唔撚再做集會搞手。

819 回覆
608 Like 1125 Dislike

咁多位 我10月19(六)想吹雞
https://lih.kg/1660031

我係你所講浪費時間嘅祈禱會嘅集會搞手。
我想問乜撚野叫浪費時間
我搞呢個集會嘅原因就係唔撚想啲活動成日撚日都係人鏈拖手同唱歌,話就話各有各做,點解我呢個向國際求援嘅集會叫浪費時間

你知唔撚知一個普通人只係因為自己有個idea覺得依家政府不停只係煲大緊班手足裝修破壞俾外國睇對呢場運動好不利,加上九月開始你數俾我睇除左要美國注意到嗰堆集會之外有幾多集會係真係話俾國際知香港人面對緊嘅現況?意大利同荷蘭都出聲遊行聲援你地就唔撚當係一件事?

我由一個人靠搭朋友膊頭搭成個集會內容返嚟你估好撚容易?你嘅時間就係時間,我為左剪集會條片今日工都冇返跟住見到朋友send上面張圖俾我你話我浪費時間真係嬲到唔知講咩好。

你地咁撚鍾意個個星期人鏈拖手唱歌摺紙我唔反對,但唔該尊重啲,一個集會你可以選擇嚟或者唔嚟,你考慮都可能只係幾分鐘嘅事,但搞一個集會係講緊半個月到一個月嘅時間同心機。流水式話走就走,屌你都母集會個台都要人搭要人砌,好撚多血汗㗎仆街!

1900-2030,你出街食飯打個邊爐都唔撚止呢個時間你同我講話覺得浪費時間不如早啲休息留力20號大遊行?

你識唔撚識尊重人呀?

我以後唔撚做集會搞手呀!講撚完。
【再次有圖有真相】令街坊知道1020遊行嘅最佳方法
https://lih.kg/1657842
唔洗嬲
各有各做 集會都可以宣傳
佢好似係想講晏就啲時間浪費咗啵
巴打係咪get錯咗?佢好似話係得一個活動,其他空白時間浪費咗喎
俾人話兩句就放棄 廢
唔好怪點解集會越嚟越少,因為原來冇人識尊重搞個集會背後係要做幾撚多野。
希望樓豬學好中文
人地應該係話浪費左晏就時間喎
佢意思唔係係果日攝時間咩?
巴打小朋友?
一個人意見就辣著你,唔怪得三毛份工咁好做
Same thought
呀生唔該唔好閱讀理解拎U
人地係講緊活動太少浪費左冇活動既時間
閱讀障礙
人地話浪費左其他空白時間丫! 冷靜少少睇人講野啦傻鳩
你好似誤會左個意思
真係笑到痴線
洗唔洗咁玻璃心
係囉美麗的誤會
btw就算係真係話緊樓主,樓主都唔應該咁易就發火,當初攪個活動係想為成場運動出力,唔應該因為一d人既冷言冷語就嬲ga ma
講就輕鬆,真係火遮眼
樓主誤會咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞