點樣教貓貓去廁所?

104 回覆
82 Like 2 Dislike
你隻貓為唔為食 我隻嘢聽到我搖個乾糧鑵就9秒9貓衝
以前我都係咁不過而家唔知係咪醒咗,搖兩搖之後佢一見我行埋去想抱佢,佢就即刻跑走匿埋
摵d紙碎試下
建議除咗佢,我主子細個個陣有掛,但好多巴打話唔好。
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/%E8%B2%93%E9%88%B4%E9%90%BA
你試下浴室地墊先 有窿果款 膠既
放係佢廁所上面
半夜嘈死 掛左兩日冇掛
要落膠水痴實入面個long long 等佢無聲先好掛上去阿,會影響貓貓聽覺的~
掛住係為左搵到佢 佢兩個月大又細又黑成日搵佢唔到
本身諗住掛
google完見到話好易有意外就放棄
用返普通礦沙
其他沙太大粒會UN腳 佢地唔會用
雙層貓砂盤,唔好擺砂
個盤有窿比尿流落去
下面果格鋪尿墊吸尿
試下?
嗰陣我隻貓嚟之前就買咗個盤同倒哂貓砂入去 佢望兩望就識自己入去屙
我隻貓最鐘意食礦砂
Today cats certainly don't come cheap including getting them spayed or neutered and any medications they take when they have a condition.
恭喜你,你已經被選中!
幫手簽個名
好人一生平安
幫我傳畀十個朋友叫佢簽

https://petitions.whitehouse.gov/petition/stop-hong-kong-police-force-bringing-police-dog-front-line-while-they-are-usingused-chemical-weapons

救救真警犬

擺佢舊屎落砂盤
轉下貓砂就得

天生技黎
不過佢會抓撚哂啲砂出黎 掃地掃到你仆街

所以抹腳 掃地 你揀一樣啦
因為豆腐砂會有少少天然嘅食物味 貓貓可能會以為係野食而唔會用黎去廁所 不過都係因人而異 但你可以試下轉貓砂種類先 佢應該唔會唔識去廁所 因為貓貓去廁所係本能反應 唔駛特別訓練的
我嗰隻近排成日係我張床去廁所
啱啱去完旅行返嚟留咗幾舊時俾我
留咗幾舊屎俾我
正常d屎硬的 ,
第一次見咁窄既廁所板
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞