[I/A] 第七史詩 Epic 7 (116)等日ser等到2046

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
兩會會員仔here
公會戰來講 守到5區每個禮拜都會進帳180-240神秘 再上亦冇咩意思 我認為企穩5區已經OK
至於公會BOSS 目前個機制未清楚
我估係好似殿堂噉 係計SSS-SS...之類出獎勵
主要目標應該係打到上最高級 如果未重組大家都打到最高級
噉就多一事不如少一事
TLDR等埋公會BOSS機制明朗啲先搞
本身諗住博入100
最尾半個鐘俾人輪到仆街
好同意
即係又要悶多一個月
公會戰 有試過趺番去4區
boss戰 佢更新張圖都明顯係有公會排名呢樣野
最主要係叫會友打gvg都叫到厭 成日猝數逼人打
其實休閒玩咪休閒玩 咁d hardcore既咪聚埋一齊
至少唔會令d俾心機打既玩家見到最後輸左心upup
公會戰boss會唔會好似魔靈隻三頭龍咁定世界王
我屌,玩咗半年有多
而家先知可以用石開到10隊
同意既,每次見到一部份人唔打令到輸個二三百分真係會燥。
衰D 講句和都和鳩埋佢啦,個少少分數
亞服公會長見字請回覆 重組問題
可以既提供下仲有幾多位淨 以28個為max 確保個個有得出戰
疾風亂舞 full, 暫無需要重組
琴日用1200石買個個4-5星卷 中左鉸剪妹

有冇用
新手想問,得木飛,木刺,同而家up 果隻cecilia 夠唔夠玩到大後期?圖推到8有感開始難拎石,唔上唔落係咪買個新ac重玩先至正路?
有木刺都贏一半,不過依家個個光暗,想長玩買光暗加限角最好
打契仔
其實光暗點解咁受歡迎?睇第一頁排名最高都係水囡囡黎嘅
見到你講我即刻打左
點解好似個個都唔鍾意光僕咁
我自己反而有d衝動想課神秘包黎抽佢
我覺得擺防隊幾爽丫
我都諗緊抽唔抽
但依家我放翻速隊守 5x勝5x敗

坦隊暗拳果d得1x 2x
1x 2x% 勝率

平賣 4光暗 + DZ + 水扇

暗法x2 , 暗25, 光僕

dizzy , 水扇 , 木飛,vivian

未綁email

https://t.me/toromochi
我都係諗住抽黎配暗拳暗蘿暗龍,得閒換下1-2隻走
但光僕會係鐵膽

我諗緊最驚應該都係對面有木埃同泰溫
變相廢左光僕

btw大佬你都諗緊抽唔抽,我就知我決定無錯
放防隊無撚用架
一隻木埃已經898
咁多貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞