[I/A] 第七史詩 Epic 7 (116)等日ser等到2046

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
lm
對上一次all in普池中左火賭撚
好似70抽剩係中佢
新戰力制又黎

第379屆最高戰力賽又黎喇

各位請出招
等我估下先
今次13萬戰?
養生留名
15萬戰暗25
放ac

齊限定 齊skin
綁左stove
光法 光敏換左其他
暗泰有2隻
有興趣可以報個價比我參考下
thx

https://t.me/fishing199
冇暗25
得14萬幾 木刺
Cls
新手一問

想亞服買開局帳 暗25+dizzy 定 暗拳+dizzy 好?
更新完,抽左20下普池,得張雙子神器
all in普池終於抽到光暗
想要新三星光暗
唔怪得又黎戰力賽
原來改左計法
最高得12萬幾戰水扇
但係有d明明本身低戰力,得7萬幾左右,改完變左9萬幾戰
有d本身7萬幾,改完變到得返6萬,唔知佢點計

佢係有波既男人 定 大隻既大波女
下周UP:臭西(係時候SSS暗龍了)
新光暗:白頭佬
S1 單體攻擊20%暈 (燒火+60%暈),食自身生命值上限
S2 分擔後排隊友傷害20-40% (不會重疊其他分傷效果)、隊友被打35%反擊
S3 向自身同一名隊友清DEBUFF、加防3回合、職業強化3回合
職業強化:1,刺客戰士弓手法師就係防爆(聖女嗰個)
2, 騎士補師就係20%白頭佬生命上限盾

新活動神器 +所有隊友「命中率」同「效果命中」2.5-5% 不疊加
SOURCEhttps://www.reddit.com/r/EpicSeven/comments/dj3lmc/datamine_spoilers_october_17_2019_patch_contents/
光敏正式88
即係邊隻
利申:新手
新光暗睇落去好似差少少
拎黎護住一隻角色用
但如果擺防隊,我攻隊用梅宣果d一野秒左佢隻打手,呢隻野既實用性好似就唔大,同埋佢清完debuff之後單純加防,同防爆果d,但唔上免疫,對住水扇呢d好似唔多有利

利伸: 新手9up
4星光屬,騎士黎, 叫火焰亞敏
放ac

齊限定 齊skin
綁左stove
光法 光敏換左其他
暗泰有2隻
有興趣可以報個價比我參考下
update返 sorry各位

https://t.me/fishing199
如果兩隻一齊上
新光暗S2 + 分傷神器 + 光敏S2,後排總共可以減75%爆擊傷害?
(不會重疊其他分傷效果)
不會重疊其他分傷效果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞