【1020 尖沙咀見】阿仙奴19-20球迷吹水區MMLXIII

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
free felix唔好any啦
雲加=阿仙奴獨裁者
上次撕紙你未出糧
雲加為咗阿狗 西裝都冇錢買
起撚完都著住同一件
老夫子
唔怪得越踢越差
雷斯條撚樣一定好唔誠實
ching icon是蜜桃嗎?
Arsenal target Dayot Upamecano is unlikely to consider signing a new deal with RB Leipzig in order to force his way out of the club next summer. [Kicker]
白卡
【Now Sports-體育】瑞典中場基斯杜化奧臣透露,於比賽時被西班牙中場施巴約斯寸,對方叫他不要再扮美斯。

瑞典於周一歐國盃外圍賽主場迎戰西班牙,後者賽前被看高一線,但於50分鐘先失守,僅憑射手洛迪高在下半場補時2分鐘建功,逼和1:1。

效力卡斯洛達的基斯杜化奧臣(Kristoffer Olsson)今場多番跟施巴約斯正面交手,後者於69分鐘更因為攔截基斯杜化奧臣,被球證出示黃牌警告。

基斯杜化奧臣賽後表示:「當時施巴約斯叫我停止再扮美斯,我不記得自己回應他甚麼。我感到很奇怪,不明白他這話的用意。」

西班牙取得1分後,於F組以20分排榜首,肯定殺入2020年的決賽周。瑞典則以15分排次席,僅領先第3位的羅馬尼亞1分。

係咪個個西班牙中場都格衰
台灣法官最叻係乜都可教化 然後坐兩三碌就假釋

大粒墨應該五年內就出得返黎
殺人都5年走得甩
20m要你囉
算唔算打左林鄭一大巴
林鄭會唔會困住佢 唔俾佢自首
佢明知留係香港仲危險,雖然唔算好關佢事,
但始終佢都係條藥引,爆咁多野出黎,
冇人會比佢好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞