【勇武職業升級】二十號尖沙咀唔係齋行,有重要任務俾勇武手足做!

2003 回覆
7175 Like 70 Dislike
721 831 101
1020守城計
推呀
pish
唔可以俾鬼帶風向
勇武得都要市民支持,狗屋同中資我諗市民都冇乜意見,不過美心集團就唔好啦,其實佢地係英資多㗎,一個冇利益關係嘅賤西用口姐,動手回應係咪太過啲呢!
其實可以加個聲明話 就算施襲者係南亞人
但過去嗰4個月有唔少嘅南亞人支持我地
我地絕對唔會無差別攻擊南亞人及任何宗教建築
休息下Jimmy
守城時舉埋舉英文加烏都語牌有無得諗

We respect cultural diversity
We protect religious freedom
We are HongKongers
Stand with Hong Kong

ہم ثقافتی تنوع کا احترام کرتے ہیں
ہم مذہبی آزادی کا تحفظ کرتے ہیں
ہم ہانگ کانجرز ہیں
ہانگ کانگ کے ساتھ کھڑے ہوں

1020 九龍見

邊個裝修邊個係鬼
少一個敵人就係多一個幫手
我地為人權發聲呀
正確,一定要比人睇到係針對性出手,如果殃及池魚咁樣同黑警向着一個喺人群中嘅賊開槍有乜分別!
push
巴打講得好啱
升級另一職業
我地要做比國際睇 香港人係幾咁高汁
唔可以比鬼破壞我地既名聲及訊求
push
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞