【勇武職業升級】二十號尖沙咀唔係齋行,有重要任務俾勇武手足做!

2003 回覆
7175 Like 70 Dislike
岑子杰今晚搏命幫我哋引咗成村拉風鬼出嚟話要搞南亞人,好彩連登仔都係理性冇中伏
不過守得住連登,星期日大遊行就九成九有鬼扮手足裝修重慶大廈,甚至隔離個清真寺
等我再強調一次:
南亞裔係香港少數族裔,如果搞第二個種族嘅平民同埋店舖,就會帶嚟人權之中最敏感嘅種類仇恨!有人重話要裝修重慶大廈真係ONL79,知唔知重慶大廈唔止南亞人,重有好多非洲人做生意,係全世界種族多元共融嘅標誌?我哋郁少數族裔,美國班議員就無晒道德理由推人權法,一Q清袋!
為咗唔想內鬼破壞大遊行,我哋係要守住重慶大廈同埋九龍清真寺反裝修,一齊升級做聖騎士

大隻手足可以幫手喺兩個重點攝衫巡邏,和理街坊都可以喺附近舉英文同埋烏都語等紙牌,贏盡國際戰線之餘,話唔定會有義氣南亞街坊篤灰
唔好俾手足四個月以來嘅血白流,我哋要繼續冷靜理性和勇合一,贏到最後煲底見!
保重身體好好休息,等我哋接力
好!!!!
咁先係勇武架嘛
Push
【再次有圖有真相】令街坊知道1020遊行嘅最佳方法
https://lih.kg/1657842
守城
真正大勇
果日多數都仆硬街...
推 勇武護體
加油
勇武唔止係矛,重係個盾啊
???
good idea
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞