2020 BIG4 recruitment 3

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
定係唔同department 會要唔同personality 嘅人?
即係任何personality 其中一種特別高分嘅都有得in?
hi
其他full 曬?你指grad job 定winter intern
有冇人報EY TAX 做完GBA 收到individual interview?
如果我artistic 同investigative 都4.x 其他普通 你覺得有冇機
有冇人ey 報左2020又報埋2019利申岩岩uk grad 一開始以為2019已經請哂人所以報2020,點知前日睇佢website 佢2019個program 又開番出黎,我打去問hr , hr 話可以同時報哂。想問有冇Ching 同一個情況?2年既grad program都apply哂
咁TEST要做兩次?
佢話唔洗,用同一個gba如果2019個batch出offer 的話就直接番工唔洗等2020,佢咁同我講
如果有INTERVIEW都係一次搞掂?
有冇人星期一EY AC?
有冇人今日收到pwc superday call
同問 TG gp都未見有人今日話收到https://t.me/joinchat/IVoZTVUlruXofBqxqVv3Hg
有無人報pwc 1樣野
但出咗另一個嘅superday
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞