彥霖母親曾一度以為浮屍不是女兒 「唔想搞大件事」兩周後火化遺體

231 回覆
42 Like 197 Dislike
疑似比狗鍊住左春袋 被禁聲
幫兇
到底受左咩威脅/利益先會連個女點死都可以唔理?
你老母真係垃撚圾
咁姐係暗示本身係好撚大件事啦
可能個女真係未死比人禁室...
好多人會問,點解個女係十月懷胎嘅,死咗後,個阿媽個反應咁唔正常,仲話唔想攪大件事? 我睇咗幾單有關新聞,可以了解多D呢個阿媽嘅諗法。

1. 【重案實錄】14歲愛女被繼父姦殺逍遙法外27年 親父聘綁匪捉兇手繩之於法 17:15 2019/06/07

https://topick.hket.com/article/2371686/%E3%80%90%E9%87%8D%E6%A1%88%E5%AF%A6%E9%8C%84%E3%80%9114%E6%AD%B2%E6%84%9B%E5%A5%B3%E8%A2%AB%E7%B9%BC%E7%88%B6%E5%A7%A6%E6%AE%BA%E9%80%8D%E9%81%99%E6%B3%95%E5%A4%9627%E5%B9%B4%E3%80%80%E8%A6%AA%E7%88%B6%E8%81%98%E7%B6%81%E5%8C%AA%E6%8D%89%E5%85%87%E6%89%8B%E7%B9%A9%E4%B9%8B%E6%96%BC%E6%B3%95

Bamberski (生父)在3個月後才拿到女兒的驗屍報告,她堅信女兒是被姦殺的,並希望翻案,但其前妻就像被洗腦一樣,無條件相信Krombach (後父),堅稱現任丈夫是無辜的。

2. 繼父性侵產子…逼母女同床尋歡 妙齡女失控殺人獲輕判2年半
2017年08月12日 00:08

https://www.ettoday.net/news/20170812/987220.htm

曾女15歲時隨改嫁母親一同搬進新埔蔡姓繼父家裡,沒想到蔡男卻對她伸出魔爪,把她當成性奴經常性侵,母親知情後因沒有經濟能力無力抵抗,母女無奈被迫共事一夫。

3. 狠!母把女兒當小三 指使男友「先姦後殺」後報失蹤
https://www.ettoday.net/news/20170503/916307.htm

這對情侶已經在一起好幾年,吉妮 (母親) 聲稱她很愛這個「小男友」,是生命中的摯愛,並在去年開始懷疑聖東斯對自己女兒有好感,被忌妒蒙蔽的她計劃要除掉孩子。一名偵辦的警探認為,吉妮完全被忌妒奪走理智,才會把自己的女兒當作小三
事出必有因 唔好屌人老母住
呢幾個月咁多壇呢D殺人案件
唔通全部老豆老母都無人性咩
小妹妹真係死得不明不白,點解釋全裸自殺??一定有問題

佢老母facebook可能係狗扮人
看圖講故
都未必係錢
可能共產黨威脅一出聲買起你全家
你都好難選擇
佢爸爸會唔會知件事嘅來龍去脈...
離咗婚啫個阿媽唔會咁絕啩?
彥霖屋企人隱瞞咗好多野
好似係

最記得個仔出哂片出哂新聞扮可憐搵呀媽
仲好似係高登出過post搵

果時全世界人都沒諗過佢係殺人果個
最後因為段whatapps 比朋友出賣左先知佢係兇手
Hi auntie
有冇見到真人
可能收咗錢!冷血動物
會唔會其實佢老母先係兇手
More
自己骨肉都可以咁對待?你個女在天之靈都唔會原諒你
陳媽媽 點解你覺得全祼自殺冇可疑?
學校CCTV剪片都信佢冇可疑?
你一定識上Facebook 連登睇其他人點講
唔通都冇令你動搖過?
可能扮佢老母 正常冇可能
唔想搞大件事,意思係有可以搞大的地方?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞