如果呢個post都上唔到熱門,我真係對連登死心

2959 回覆
6150 Like 101 Dislike
和理非最易幫手就係日常化: 經濟戰 加 網絡戰。就算幾冇時間,罷, 塞, 鞏固黃色經濟圈我日日都做緊。仲有Twitter,petitions, fb其實如果肯做,㩒個 like, 用自己識嘅share 出去都幫到手。
push
So how? 我都想,不過被po po 破左。我上次係hotel 居高臨下睇哂成個過程。一個港島大遊行被 po po 一野將人龍分幾節,之後仲要金鐘鵝頸橋兩面包抄,再分隊入幾條横街任佢地捉人。
其實每次出黎唔係gain就係 lose。所以要大遊行就要先諗點gain, 如果諗到方法絕對係要做,暫時諗唔到就要預備其他方向先,因為以人為本,每個人嘅犧牲都唔係condom.
Push
說好的Office hour呢
認真post
裝修真係唔好下下火燒爆玻璃,d師奶扭曬頭。小朋友見到都唔知點解釋。
利申:本人堅決罷買
唔好死心
Push
快閃遊行
呢個post 應該要置頂,details有排brainstorm but it is worth to do so因為呢個post 做藍本去發展實在太適合,唔係一兩日可以傾哂,有哂共識。有共識唔係必然,要識去問why 同how, 大家先能理解同接受不同意見。而且鬼只係識刺激別人情緒去帶風向,佢地係應對唔到亦唔想去應對 why 同how嘅問題; 我地可以因為我地想自己更有彈性,同其他人一齊做好佢。
勁希望呢個 post 可以發展落去。
可以一試
推呀
但係首先係解決點解咁多冇乜用嘅posts係熱門上面?其實呢個post 先最有用。冇自己人睇到點傾。分分鐘有過百個非P牌acc(可能講少左)已被po po 盜用緊。
我係以 cost, gain, lose,嘅角度去講去make it work, 因為咁最實際,lose 到見底就係輸。要赢就要解決呢個致命現象。
冇煽情大嗌分化撚係可以駁到呢個事實。
push
612 721 811 831 10.1 新屋嶺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞