【長期置頂】連登三毛清單 (持續更新)

530 回覆
218 Like 16 Dislike
眼見連登三毛越黎越多,所以樓主決定開始整返個資料庫記低哂佢地
裡面有哂名,id同證據
全部經過查證,歡迎大家睇完證據再判斷佢地係咪三毛
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Dk_KqQv2LJPc5JFqmts9nANVg9TIGBZ-biecHxnhIlo/edit#gid=0

咁對依班三毛要點做呢?

基礎:
封鎖佢地,以免影響自己,同時冷處理佢地

進階:
封鎖同時追蹤佢地,佢地一開/回post就去提醒其他人
以免大家俾佢地帶到風向

CD-ROM/非會員:
盡量認下d名,同時唔好盡信連登,保持批判思考

我知道依個清單一定列唔哂咁多三毛
雖然會一直更新但可惜樓主無得24小時mon住連登
所以歡迎大家報料,最好有埋證據減少我fc時間

最後希望連仔可以係所有人個名隔離擺埋個id,同埋幫全世界logout一次
推!
名單上無你名既三毛唔好諗住無事
只係我未見到你,或者擺左你係觀察list未肯定係咪三毛
好有人希望推到上熱門!
唔知張list上既三毛敢唔敢入黎話我屈毛
又捉一隻
更新#61
大家都幫手推下18號人鏈 P牌推唔到
係新一輪活動呀! 10月18和你拖2.0 大家幫手推上將行動推上熱門比多d人知

[要人]和你拖2.0無人呀!!!
https://lih.kg/1649272

一陣check下未係張list個堆
B612星人
依個好似bam左
盡量認下d名,同時唔好盡信連登,保持批判思考

呢樣好緊要 睇下屌人既野係屌乜
唔好隨便俾人帶到風向
辛苦樓豬
平時on9唔理
大是大非做假膠既九成係三毛

大部份人我都會搵多幾個證據先判定佢係咪三毛
依個清單只係我睇完我搵既證據再主觀決定,只作參考用
所以我都歡迎大家睇左d證據再自行決定個個人係咪三毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞