屌你老母 咪撚再18區開花

340 回覆
293 Like 840 Dislike
不用推
下列文章請理性思考再判斷自已有沒做錯到

10.11 突發性推出十八區遍地開花
我方計劃: 零, 十八區商場時間表 完
狗方計劃: 安插18區線眼, 人多即驅散, 拉一個嚇十個
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
10.1 遍地開花
戰區:7
文宣時間: 一個月賀佢老母
詳細集合地推出: 5日前
參與人數基本盤: 20萬以上/7~
運行模式: 以黑衣和理非遊行集結, 再開始由勇武接力, 傍晚時份大軍回家
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
10.4 緊急法
戰區: 18
文宣時間: 即日
詳細集合地推出: 即日
參與人數基本盤: 即時放工, 777直播人數至少6萬, 推論出接近一半10.1盛況
運行模式: 首次快閃, 班狗消極驅散, 12點後鳩拉街坊填數
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
10.13 十八區遍地開花
戰區: 18
文宣時間: 2日前
詳細集合地推出: 2日前
參與人數基本盤: 你問心啦
運行模式: 混亂到極致

總括而言, 你班連登勇武可否睇個勢(參與人數基本盤)再判斷。
每區人口根本就唔夠
將多個鄰近區合併成1區, 10.1 國殤 3區合1+Well-Planned
10.13 遍地開花需要人數 >>>>>>>>>>>> 10.12 九龍大遊行 (突發)
7區(Well-Planned)>>>1區(Well-Planned)>>>1區(突發遊行)>>>18區(Well-Planned)>>>>18區(突發)

醒下啦 遍地開花要成功, 基礎人數要非常巨大

預測文
10.1 遍地開花 成功嗎?成功!但是講賀佢老母講左幾耐?耐左幾個月啊!
https://lih.kg/1648831

提下你地時間表啦, 唔好突發就想開花, 推手足去死
10.19 Thankyou醫護集會
10.20 民陣大遊行 (個人估計)

再再總結
遍地開花先決條件
戰區為三合一, 組成六大戰區, 一星期宣傳, 你突發都要睇個勢

10.13 十八區慘烈戰況 檢討 & 建議 ! 軍師預測今日慘敗!
https://lih.kg/1651165
今日明顯推得太急 個個日日上連登咩搞活動起碼要一星期
仲玩陣地??
同意
啱呀
到底開撚夠呢d post未?

大遊行又屌咪撚大遊行
分幾區又屌咪撚分幾區
18區又屌18區

散播緊負面情緒未?
其實係d人唔準時lol, 我嗰區起碼3隊人, grp埋應該夠人
我明 我都唔想咁講
但呢個香港 大部份抗爭者係連跳閘 都要講無效益 而唔去做既 (實情當然係粒水居多啦)
你覺得佢地連跳閘都唔敢既時候 會肯出手幫拖?
你係岩既 但只可以退而求其次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞