屌你老母 咪撚再18區開花

340 回覆
293 Like 840 Dislike
旺角夠人 如果唔夠人 可以轉場
慢慢會整合 正面!!
你夠人又點,咪又係拉幾廿個又佔唔到路
屌樓主嘅人 今日有無落場睇過 人少到仆街
同埋樓主都無話反對分散 只係十八區真係太散
可唔可以完左先檢討?
其實18區ok 本地人熟自己區容易返屋企同搵朋友屋企避難。

我地分散 狗一樣散
重點係在於各區點自我組織區內活動
依一點做得唔好
累人送頭
屯門得個二三百人 咪再18
最驚有其他跨區走唔到
麻條撚咩 個個係咁講老豆搵仔 麻包袋 皆意有人做

事實係根本無人咁岩唔洗返工 又肯花2到3個禮拜跟蹤, plan 路線, 預演, 再有埋心理準備坐終身同你去麻包袋

屌閪啦 旺角晏晝得2,3隻交通警係旺角站十字路口指揮交通都無人夠膽做野啦
人小 勇武都急住走 一定會驚
試下五百人一team 有五六team. 不停閃
我個區得個二三百人
啲狗 放十隻狗 啲手足一定驚到跑走啦 因為人小!
唔係18區,九龍香港新界東西北5區都夠
Pull
其實好多人傾向去多人嘅點,好似馬鞍山人會去沙田唔留原區,變咗細區會冇人
咁樣分十八區,最後係得旺角沙田依d比較多抗爭者果幾區先聚到人,港島依d藍區變咗乜都唔發生。以後分五六區咪夠lor,唔好咁貪心啦。過蒙面法果日果種十八區起義嘅氣勢唔係次次都做到架。
呢個岩 和理既人都吾多 叫勇武點放心打
係卜街在吾夠人… 搵主線都搵好耐
哇好犀利 4個月以黎有幾多單 防暴少左幾多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞