三十秒睇明政府瓦解呢場運動既策略

775 回覆
2016 Like 14 Dislike
我敢講依家連登每五個活躍用戶就有一隻係三毛
政府依家瓦解呢場運動可以分為

佢依家要塑造你地成為一班毫無誠信、經常疑神疑鬼既暴徒,令人避而遠之呀。
所謂你地明唔明點解咁多迷信post同你地做偵探探討鬼神
仲有咁多假新聞(包括花生新聞eg 中銀紅毛泥牆),今日仲老吹53萬人遊行,仲叫你地post reddit twitter
你地明唔明外國傳媒對呢啲無證據基礎既新聞係完全無興趣!仲有反效果呀!

班三毛另一方面不斷分化你地
休息撚vs行動撚
十八區vs集中一區
冷氣軍師vs偽勇武
每次有活動就不斷話小人散播失敗主義
不斷提你地有活動疲勞轟炸你地 無人就做心淡撚

我唔擔心三毛內在分化,我反而擔心外呀。
唔該接觸任何資訊都用下你個腦分析下,比外界知道我地係一班有明確目標同理性既人呀

唔該同我推上熱門 好撚緊急
Push
睇完幫手推
依家呢個問題好撚嚴重
小妹發現facebook好少文宣流通
我自己一個帶風向帶到好絕望

要記住尼場革命唔係淨係屬於連登仔

四五十歲既人多數淨係上fb 佢地多數只會認同大眾都吹奏緊既野

而藍屍page係fb大行其道
正所謂「識睇一定睇comment」
所以我地要多啲係唔同post下面貼文宣同出下風向post

唔該大家唔好淨係focus係twitter戰線
FB戰線一樣咁撚重要
聽日18區開花
一早話左睇少啲連登,多啲落連儂牆
推,連仔再唔搞一次強制登出真係大獲
連登仲有好多人睇 要提醒下

只係三毛吹無人睇
除咗會員仲有好多CDRom
有錯就要改善 不割蓆
係連登以外要不停鼓勵身邊人
屌撚醒你地呀
push
[品蔥建議] [拋磚引玉] 如何偽裝成一名合格的“愛國港人”(藍絲)?
https://lih.kg/1648664
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞