突發 油塘浮屍蘋果證實係15歲發夢絲打

656 回覆
1087 Like 31 Dislike
衞生署
規管事務
法醫服務
地址
https://tel.directory.gov.hk/0258000171_CHI.html
九龍亞皆老街190號西九龍警察總部310-312室
九龍亞皆老街190號西九龍警察總部310-312室
香港灣仔軍器廠街,警察總部警政大樓西翼6樓
大埔安甫里6號新界北警察總部11樓
I cried a lot too. Still cannot sleep. But really! We cannot give up . We have to keep fighting . Otherwise , cannot face protestors who had sacrificed or got injuries
話五毛
好多p 牌
成日fake news 又分化又帶風向
黑警死全家
鬥到底
似樣
第一 下巴係尖尖地同埋係靠左少少既尖面
第二 鼻都左右兩側都係窄同鼻都係小小圓
第三 第一張同第二圖既年齡個樣都相近

總結:一係大陸人做 一係就黑警做
非佢本人 佢係束短髮 唔似
唔一定係黑警殺 有機會係啲仆街藍絲隨機捉 虐待完再棄屍...
況且依加啲黑警捉人又唔洗委任證 有機會係啲藍絲or其他人變態殺手扮警 之後捉走佢
佢係咪18/19歲?
屌你老母死黑警
中三畢業冇讀落去
上圖女手足係十月被拉 而彥霖手足喺9月唔見
因為早幾日又有單海怡女浮屍 而今次嗰單係好耐之前嘅油塘女浮屍
屌你老母死黑警
咁猖狂
一定有黑警包庇
今晚太多壞消息.... 我承受唔到
巴打 唔洗理啲19 人
啲家屬唔撚出嚟講嘅!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞