突發 油塘浮屍蘋果證實係15歲發夢絲打

656 回覆
1087 Like 31 Dislike
終於有一單證實到 15歲都唔放過,屌你老母
「個女仔講咗句「佢地發現咗我啦」就消失咗」
<---19日前啱啱好係9月22日發現屍體嗰日

而且報夢嘅名嘅頭尾都中咗
好似見有post見過話佢同婆婆住?咁岩早排有老人家疑似被跳樓…
係咪痴撚線架屌佢老母根本日日都有黑警姦殺少女
另一種可能
就係假義載...
女仔真係唔好單獨上義載...
我懷疑就係15歲先殺
唔可以留低佢哋強姦未成年少女嘅證據
黑警做野果陣。 應該唔知佢係游水專家
姦殺囉冇可疑啦
神?有神就唔會有中共啦
你有嘅只係你一雙手,靠自己去收佢地皮啦
希望老美可以比到公道我地

黑警必遭報應!!!!!
係條女似串嘴不屈服果類
俾黑警強姦毒打至死
有99.9%
根本無得fc
而家市民對政府同警隊係無曬信任
個城市發生咩事市民都會信
而市民亦都唔信警察會去查真相
結果就變成無論幾離譜既事
大家都會信,大家都會驚
基於市民無權去拎資料查證
亦都唔會信黑警會認真去查
甚至相信黑警有份殺人
而家香港已經因爲不信任
而變成人間煉獄
幾荒謬既事都有人會信
肯定有可疑
不過黑警唔會查
因為佢地殺

問題黎啦

佢失蹤係9月19號下午美孚見面後失蹤

發現屍體係9月23號

肯定係唔知咩站落車後 比狗/藍絲捉

黑警唔查黨鐵自然DEL CCTV

依家只能靠大家既車CAM 或者街鋪CCTV入手
我假設全部發現屍體案其實係謀殺, 咁你地都幾撚心理變態
見住自己所謂既"手足"咁死法
你地最叻就係上網話好嬲, post IG FB 屌幾句

你地比你地口中既黑警, 仲要賤格無恥一百倍
黑警行動起上黎又團結,又會保護自己友
你地班垃圾4個月黎冇成功過任何一樣野,剩係識出賣自己友,大難臨頭各自飛,完美展示何為廢青, 因為每一方面都真係好撚廢

我唯有相信所有發現屍體案都係你地自編自導自演, 推你地既"手足"出去死,因為呢樣係4個月以黎我唯一係你地身上睇到既特長
出咩事?證實唔到嘅陰謀論唔會令黑警驚架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞