【中大對話會】新屋巔女受害者聲淚俱下要求校長與學生同行 校長 :譴責一切暴力

1064 回覆
1990 Like 151 Dislike
我唔識s小姐,但睇佢fb同翻睇佢對話,我明同信你講既野
說話係有d含糊,入房除衫係真既,因為可以講出一d細節
性暴力希望大家唔好默認係強姦或者輪姦,因為指證係要用明確字眼
仲有其實佢成段說話係無講多過之前我地所知
我唔理呢個女仔之前社運界有咩瓜葛
佢講既野係可以質疑
但當刻佢咁樣情緒下講出咁既經歷(即時佢扮得好好,假設)
一個校長可以簡簡單單一句會搵多d資料就算?
一係你講嘢好撚差,不善表達
一係你真係冷血,連安慰下同學既意願都唔肯
The refusal to attack all aggression and violence, especially from government, demonstrates the moral corruption of many intellectuals.
和你拖 2.0係10月18日!唔係聽日呀 已經改咗期
希望有人幫手推下多d人睇到

〈唔緊急但要人〉10月18日和你拖2.0
https://lih.kg/1644280
收皮喇 依家仲玩私怨真係屌哂你哋老母啊
性侵已經比人用到濫,其他post都有巴打講過,我唔講啦,因為我講咩,只要係質疑都會比人屌,佢成段說話真係無講過輪姦強姦依個可以肯定了吧
垃撚圾
我係信要全祼搜身果段,唔係話佢全部說話,只係唔想佢無講個幾個嚴重指控,個個默認傳開去。事實佢都無講過。
我意思係S小姐已經表明身份去講自己嘅經歷,
阿校長都表現得唔相信佢講嘅嘢係真嘅

光復香港 時代革命 五大訴求 缺一不可
1011 遮打花園見
1012 -黨鐵商場和你shop
-尖咀/南區和你貼
1013 -尖咀和你摺
-向929為香港發聲國家致謝
詳情https://lihkg.com/thread/1644206/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞