【中大對話會】新屋巔女受害者聲淚俱下要求校長與學生同行 校長 :譴責一切暴力

1064 回覆
1990 Like 151 Dislike
我理撚得你保唔保留 我話撚知佢係唔係搏同情 諗一諗依家撩出嚟對其他係新屋嶺俾人侵害既人有咩幫助?

P.S佢真係其中一個既話你都係幫凶
段狗 屌你老母
#寶寶投稿

我作為新屋之一 我可以清楚話比你地知 夜晚聽得最多就係女寶寶喊住叫唔好 對唔住 可唔可放過我 男寶寶叫最多係救命
原諒我係單人倉我只可以聽到但係救唔到佢地
呢條仆街都唔知係邊
屌你老母 憑咩做校長呀 你個垃圾
所有大學校長(除左鄭國漢)都係垃圾
警察講大話
https://lih.kg/1644390
開得呢d乜鳩對話會不嬲都係俾大會做show架啦,做實事果d晒鬼開show乜,直接做嘢架啦
先唔理係咪真
段狗聽到依個故仔竟然係咁既反應 垃圾
我唔理佢係咩人,我淨係知佢依家比黑警性侵,無論點我都唔會割!
Sonia Ng 係咪老作我哋依家唔能夠斷定,但校長係冷血仆街就肯撚定
pish
私生活開放=俾人侵犯唔可以出聲
問題係呢個觀念由頭到尾都係錯嘅
我哋應該係要反抗 而唔係接受
段崇智 你唔配做中大校長呀 唔係 係唔配做校長
老實講句 唔理佢過往係點衰都好 依家走出黎指證黑警性侵已經係好大勇氣 問心果句 如果換轉第二個講 你地係咪100%信?咁証明你地係對人不對事
我知道呢個女仔
本身佢有精神障礙已經好慘
之後仲不斷有人指責佢係PTGF之類嘅
好似大公定文匯有特登數臭過佢同email

BTW既然佢選擇公開成件事
相信佢都承受咗好大嘅壓力以及知道後果
衷心祝願正義可以喺佢嘅身上彰顯出嚟
各位住中大既手足
要24小時守住個女手足既出入口
唔知班狗會扮乜野入去搞佢
一個受害者 佢帶出佢之外有其他人受到性暴力
佢講件事實出黎
你係到帶風係佢個人問題? 而唔係屌施暴嘅畜牲?

你冇撚野呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞