“日本皇軍”建築署員工於警察宿舍檢查受損情況時休班警察打

492 回覆
1503 Like 20 Dislike
神說︰「「我是你父親的神,是亞伯拉罕的神,以撒的神,雅各的神。」摩西蒙上臉,因為怕看神。」(出埃及記3:6)。舊約傳統中, 如人直接見到神,就會有更死亡的可能。因有罪的人見到聖潔身的神,神必審判那不潔的罪,人定必死亡。摩西見到神後,因害怕(fear,在聖經其他地方中譯「敬畏」)直接面見神,蒙起面(hid his face)來。
政府人員協會係工聯會既附屬工會來,出來講呢幾句根本係廢話
都未擲老婆仔女落街/斬屋企人

再自殺
咩叫「政府人員協會」?未聽過
唔好推住
咁警犬仆街係人都知
膠層唔保低級職員亦都係事實
如果建築署保養組人員攞住樽漂白水做例行保養清洗大廈水缸,咁個員工會唔俾人打鑊勁?
唔識就搵吓
宜家被車撞都可以被拉
你話啦
我相喎
d狗以為係示威者,唔理3721捉左先,橫點上頭都唔理
邊會用建築署員工黎作
做文宣貼去abp 門口啦dklm
升極都係二柴升一柴 又唔係AI
仲有
asd都有分property services branch同project management division
前者坐係一個對住紅磡海邊污水處理廠隔離係爛地停車場既地方,食lunch就得加太賀日本料理送出既花之戀壽司;後者就坐係金鐘QGO high block三十幾樓(都有一個unit係low block),你覺得坐係qgo班人升先定apb班人升先?
不要再提加太賀 我曾經以為佢執q哂
不過呢 識做下運動識下班上大人孔乙己就
之前有同學做過 真心不了
中共皇軍
[行動post]如何塞鐵
https://lih.kg/1644432
搞鳩佢囉
ASD要做野應該難度唔高丫
前題條班大粒佬有冇興致姐
班膠層笠晒水點會打算搞
係班細嘅企硬咋而家
工會唔出聲,建築署啲人話好不滿又唔做嘢,擺張wts cap圖上嚟就話要煲大會唔會快左啲?

況且比起其他新聞呢單都唔係核彈啦
今次真係有得贏啊!!!
【黎明來到】美日支線任務再提醒我哋點樣贏啊!
https://lih.kg/1644411
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞