nord 定expeess定 surfshark vpn 好啲

106 回覆
1 Like 8 Dislike
Surfshark 仲有一日試用,但係netflix 好慢,想試吓nord 或express,請問一下邊嗰好啲?
nord >>> surfshark
nordvpn: 可同時連6部機,全球超過 5000 vpn server,30個月$666

surfshark: 可同時連10部機左右,全球有 1000 vpn server,兩年$350
Expressvpn唔係話中資?
可以唔洗考慮
Why...
有咩好
用黎做咩
Netflix多,其次yt reddit
Netflix NordVPN 唔差
暫時求其一個server 都睇到US
快唔快?
我用Wi-Fi 無咩lag
你可以7日試用咗先
唔好咪即刻退錢
想問nord連6部devices係會鎖定devices定係隨時轉邊部devices用都可以?

同朋友夾想問清楚,唔該晒手吹
手足*
nordvpn邊到有$666 30個月plan?
我見官網3折係36個月$125.64 usd
Nord vpn 係咪即係我同時連接六部裝置,但係我可以login 10個裝置咁樣?
買左 nord, 幾好

跨界別抗爭籌備組: 致香港人的信<You May Say I’m a DREAMER>
https://lih.kg/1643981

你唔開新 post?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞