★J慧中時間又到了!(90)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
Fevawork被圍

database 被火燒咁點
又影射hk

山頂半山淺水灣石澳完全冇事喎老貓
可能夷為平地,不過冇人報導
收風老貓上過去同牙祖吹蕭認錯
老貓點睇銀髮族都出嚟靜坐48小時
而你只識bt
你幾耐冇出街,有冇5年
Joe lam too
根本唔work

香港isp好多都係 華為 equip

你點避

亂世中的基本入門網絡安全意識
https://lih.kg/1648423
講緊你呀,關Joe咩事
加密咗有後門都睇唔到,公共網絡留低太多私人信息咪易起底,例如去fevawork 做高級會員

OS要用linux DVD/CDrom OS或VM,閂機就冇資料,linux有telegram,客製一隻dvd rom os唔難
根本唔work

香港isp好多都係 華為 equip

你點避

亂世中的基本入門網絡安全意識
https://lih.kg/1648423
加密咗有後門都睇唔到,公共網絡留低太多私人信息咪易起底,例如去fevawork 做高級會員

OS要用linux DVD/CDrom OS或VM,閂機就冇資料,linux有telegram,客製一隻dvd rom os唔難

蓋老母 rip
正確嘅網絡匿縱,係要將網絡一切同現實有聯系嘅事情分開,用Debit card購買網上服務,任何網站只通過TOR、VPN連接,用太空卡,公共wifi,寫文風格要唔統一,寫code一樣,用VM或CDRom OS,linux為主

網絡真正匿縱係系統工程,唔係咁簡單
is U
electric power off!

支鬼都冇符
已被圍

正確嘅網絡匿縱,係要將網絡一切同現實有聯系嘅事情分開,用Debit card購買網上服務,任何網站只通過TOR、VPN連接,用太空卡,公共wifi,寫文風格要唔統一,寫code一樣,用VM或CDRom OS,linux為主

網絡真正匿縱係系統工程,唔係咁簡單

分身confirmed
蓋老母 many many 分身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞