★J慧中時間又到了!(90)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
老貓 need die soon
以前幫人搞過支鬼牌子電視機,自動升級之後開電視睇1分鐘廣告先再睇CCTVB,要降返去最初版本,然後幫佢個華碩router flash做merlin,搵到佢個update os server同相關廣告嘅server,用iptables block柒哂先掂

買支鬼電視機支共監視,又成為免費DDOS工具,都唔知點解啲廢中廢老咁鍾意買垃圾,火牛爆炸都見過
老貓屋企電視機咩嘢牌子?屌米定創維?sony定panasonic?
tcl

老貓見英文以為外國牌子
新post老貓寸咀左好多, new staff黎?
老貓,咪以為買咗VPN popo就搵唔到U, 牙Joe有U詳細資料,一樣可以塔U
支鬼GFW老化,冇得長期blocked,話唔定overloaded
因為跟本識別唔到只係無差別block, 過左就開返
好多係人手blocked嘅,一段IP range咁blocked,總之佢唔知係乜就blocked

iptables 食ram嘅,長駐,唔釋放根本頂唔到,以前寫咗個script blocked柒支鬼啲Bot掃描撞密碼,初時唔釋放嘅,後嚟唔得,iptables嘅rules載晒入去,再耐啲會死機,越嚟越慢,之後每晚1200就自動清空
所以之前講識別v2ray又係得㗳笑, 抽出過段code用ai分析對比, ase256抽個code出留再分析, 等到2046, 家下知ase最少都512, 中要好多人都唔再用ase改其他真係唔知支那有咩外星科技去解密
其實AEAD嘅加密已經冇特徵,header隨機塞啲數據嘅,所以AES128gcm或者chacha20-ietf-1305就夠,邊解到密或者睇到特徵?流加密長度隨機嘅,支鬼經常搵五毛吹大GFW嘅AI,總之Cisco嘅入侵檢測系統冇特徵版模,GFW唔會有
google outline都係用shadowsocks-libev嘅code,冇咁易識別,只係亂blocked,最新出緊blockchain去中心化VPN,blocked條撚毛

https://hackernoon.com/a-decentralised-blockchain-based-vpn-network-could-be-the-future-of-private-communication-ee93b664a604
有套美劇都係講去中心化NETWORK
唔係支鬼有撚生意?
老貓已sick to rip
蓋老母fd
no talk

go xocat find 牙中圖
have this

x2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞