星火同盟 抗爭支援 原來唔出名就唔幫又唔覆?

299 回覆
33 Like 285 Dislike
課多啲金先,自然會幫手足,放心
三毛最叻玩分化
幫你補Link:
中大討論區十八回之九月四號開學
https://lih.kg/bJdyhkX
#163 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
發覺呃唔到一萬蚊iPhone後開始扮可憐搏同情
佢啲Logic仲好笑:我唔想解釋要錢嚟做咩 總之我有病 仲要係好撚慘嗰隻 證明?唔想畀喎 你係咪二次傷害我?快撚啲嚟問我想要幾多錢唔畀我就公審你 垃圾星火

得立場抵得課金 其他真係唔課好過課
勿分化 樓主如非狗 下次請直接致電 多謝
平時啲五毛分化撚都算啦,而家扮弱者搏唔到懵走嚟發爛渣?場運動唔係畀你咁撚樣上位㗎仲要搞分化,公主癌生上腦?屌你老母,大把義士冇飯開都唔敢Claim得咁多,你買成萬蚊iPhone claim唔成喺度玩分化,跳樓死撚咗佢啦
好多五毛
不推文回覆
本土有村純假
收檔 風向撚
風向撚收皮
機場嗰日告襲警嘅得幾個,個個都報晒平安有晒律師,想屈都作真實啲啦
又可以block 5毛
你老母啲cancer醫好未?
佢全家生花柳
大家有冇諗過搵民權?我見好少人提,反正星火啲case都係俾佢地
Sonia ng呃唔到萬元iPhone就開分身唱衰星火 用吓腦啦 用真名真樣以為冇人知?講啲嘢難聽過閪 攞自己同岳義士比?人哋捨身救人你條臭雞就搏懵呃iPhone搞鳩同路人 仲要屌人攞光環 瞓醒未?返去做ptgf呃啲恩客啦

唉,我身邊幾位兄弟俾人拉完都唔敢claim佢地,圍內自己諗辦法籌旗一二千蚊應急就算,想留番d錢俾更有需要既人

幫手慳埋d錢咁撚樣俾佢拎去claim成皮電話,無撚野呀?好撚嬲
善用不推功能
一路咁多打手盲撐星火 同抹黑612
我估啲泛民底既人都心有不忿好耐
而家拖番星火落水多得啲分化撚唔少
咁都可以玩分化
之前就玩行動上既分化,然後就民意上既分化,今次就玩捐款上既分化,陸續有黎
5毛大洗版 有搵過星火同612就知分別
唔需要多講 拉
分別係邊?
就咁睇612態度同效率都比星火好啲啲咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞