星火同盟 抗爭支援 原來唔出名就唔幫又唔覆?

299 回覆
33 Like 285 Dislike
上面已經有巴打講左由經其他途經聯絡就搵到

呢家狗隻濫暴濫捕咁嚴重,都係為左嚇怕人同時增加支援既成本,但專業工作既人手係有限

當中搵佢地既一定唔止被捕人仕,有心搞佢地既人都唔少
如果直接問人拎錢咩資料都唔比係花費大量人力物力去核實

而家對家咁攻擊都係為求打破大家信任

巴打小心...
blocked & 不推文
未刪圖前大大張iphone收據send俾星火,claim人9000幾蚊iphone錢又唔講?

我係星火都唔睬你啦

而家fb個post仲話「抗爭基金s
是你們教曉被捕人士和和氣氣跟程序申請沒有用」,欠左你咩?西客咁款
我想留多d資源優先比前線先畢竟我都無咩貢獻
屌咪撚on9啦,你知唔知個個人都係咁send被捕人相比星火,又冇名冇資料,又每十分鐘問一次被捕人係邊咩情況,大佬你知唔知有時會出現幾個義務律師搵同一個被捕人既情況出現,你真係當星火同義務律師係神咩?
可以慳返啖氣喇
其實如有急需錢銀需要
612 星火之外
Tg都有d group 可幫到手

樓主話自己唔係想分化
但如果真係咁急點解你唔直接call?/搵612先
呢個網絡世界好細
朋友個朋友見到你share左d 對話紀錄出黎
值得留意既係
本身樓主有share一張買電話既收據(價值八千幾咁上下,無細心望)
宜家張野已經無左lu

就身邊朋友經驗黎講 兩邊都有人會幫
爭在邊一邊更快姐
我兩邊都捐 講完
人地都係義務幫手足,做人唔好太過份wor,啲基金係所有手足一齊用的,claim 9000 iphone有啲過份咗。
好似係原post主claim唔到部電話條數就拎星火出嚟公審。咁要拎返條iphone數出嚟傾先得wor,還大家青白
負皮上一頁,完
善用不推文回覆
屌你老味!搞鳩星火
星火之前點幫手足大家有目共睹,唔洗你係度搞分化!
P
以我所知, 現場被捕既有名有電話比佢地都有幫
成件臭閪港女咁 有電話費Claim先問老馮買部成萬銀電話畀你 唔買就發爛渣?黐撚線
痴撚線 Claim部9千蚊iphone仲咁理直氣壯
起一起佢底先知係個私怨八婆 個朵臭哂
有好多手足飯都冇得開都唔敢搵人幫手
佢呢啲又$9000電話又呢樣個樣 想點
拉,唔洗理
咁撚多五毛既呢個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞