又卜卦,今次卜黑警會唔會收皮

331 回覆
1738 Like 16 Dislike
民主人權法過咗 有唔少人要自保 帶啲手信去美國領事館
黑警死全家
好準呀
在野黨無得唔生性 重玩膠想輸咩
好多年前做地鐵 嗰時候轉𠵱家嗰logo 我老細一見就話大撚鑊 成個困字 舊logo 無外面紅成個圓形 四通八達 就好嘢
左上係舊 logo
盟友係台灣?
集氣
田間應該係講普通人姐,唔一定係農夫嘅。不過華盛頓真係唔知。。。唔會真係美國華盛頓掛不過就一定唔係紅褲子雜種囉

有人講話46像係講緊今次返送中

有一軍人身戴弓,有人話可以解 夷人,姐係美國人
白頭翁:美國國徽係白頭鷹,同埋侵侵都係白頭髪
東邊門裏伏金劍:支那東邊江派勢力謀反
勇力後門入帝宮:義士係香港起義
攬住港共一齊死
你用咩啊Celtic cross? 同埋可唔可以分享下你抽倒啲咩牌啊
集佢老母氣
我地再唔做野我地就收皮先
其實想知推背圖當初係點嚟?
幾時卜埋香港同中國個運勢
卜咗啦,喺 #70
不過我係卜呢場運動&共狗運勢
不過兩篇預言都提及田 呢樣野
所以都幾令人在意
呢個年頭仲種田真係少人
或者係城市經濟衰退後?多人做?
又或者呢位聖人好早已經留在種田,不與世爭
係平民都唔出奇,或者係布衣

華盛頓呢個
之前有人解話係借代民選總統(仲要第一任?開國?)

到最近反送中抗爭行動
有一次有位美國政客引用其中一張相
有香港示威者舉住美國🇺🇸旗響一遍催淚彈白煙,成班勇武向前推進
個位政客好感動
話幾百年前,美國獨立戰爭開國元勳既影子響呢班後生仔身上重現
佢呢句說話令我諗起,莫非華盛頓亦係暗指一位投身獨立運動之人?
承你貴言
我諗你嗰個說法都一定係大約咁嘅意思。大佬中國文化真係冇乜嘢可以同華盛頓有關係,應該都係借佢講有個開國領袖,同埋華盛頓原本都係一個農夫同地主,所以我又唔會覺得將來嗰條友一定係耕田,純粹係講佢係民間出嚟普通百姓

46卦仲有呢個萬人不死一人難逃:呢個我覺得有意思,寡不敵眾。仲加埋殺不用刀,即係代表佢出陰招。

仲加埋個渙卦,港共林奠都注定慘淡收場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞