中國網民:勇武派的攬炒策略正中中共命門!

398 回覆
1525 Like 12 Dislike
[圍觀師開工喇]大家組團去黨鐵站(文宣好機會)
https://lih.kg/1640876
聞說支那今年多左好多有錢佬

唔知美國制裁,加香港攬炒,人民幣會值幾錢?
你的策略如果不能使對手感覺到疼痛,那就是無效的策略,你不要指望不痛不癢的策略可以迫使對手同意進行利益交換

所有和理非魔最好睇下呢句
果日係任示威者打既
不過佢無諗到你班人會開始轉移視線落去中資行業到

呢條路一打開左
共黨只能吞聲忍氣而受痛受苦
海外版知乎
連登有人提過啦
係少心認同
因為唔好睇
即使係19,都睇得唔太透
佢講到香港係捷克斯洛伐克所面對情況
但佢講唔出異同之處

佢叫我地搞停火時
一係佢就比過去既經驗約束住
一係就有人迫佢講
其實都無問題
只要有條共同戰線就得
唔止謝sir,連er er er sir都……
https://lih.kg/1644080
你的策略如果不能使對手感覺到疼痛,那就是無效的策略,你不要指望不痛不癢的策略可以迫使對手同意進行利益交換

證明裝修路線正確
特別係紅色資本
6區開花咪做緊呢樣
因為所有吹風叫休息既kol其實都係既得利益者或已上岸既人 佢哋剩係想香港回復番幾個月前既狀態 就算之後香港變成點差 佢地都可以拍拍囉柚移民走人 根本wfc班後生既之後會點被人打壓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞