突發 啱先係彩虹見到隻受傷流浪貓

70 回覆
3 Like 49 Dislike
以家仲有幾on9既人會係call愛協
痴撚左線咩
大把case係佢地扮開左領養,之後偷偷地啪左啲貓仔狗仔
你仲要咁撚串
愛協
仆街樓主

屋企唔養得我都冇計

唔好畀我喺街見撚到你

見到會點

屌你老母仲咁撚串?

真心一問見到你可以點對樓主

btw 樓主好心做壞事
冇啦 應該聽日打過去已經比佢地殺左…
隻貓上車前我已經問得清清楚楚會唔會被人道毀滅 職員同我講除非傷太重/非常惡 先會有可能 否則唔會 有機會口一套手一套但我唔會知 趕時間時見到隻貓坐係角落坑渠到 方法得幾個
1.走咗之後再放上連登比各位巴打諗計(到時可能黎到隻貓已經唔知去咗邊,周圍都係公路同馬路)
2.報愛協等佢地收留咗先再睇下點樣去搵主人/待領養
等人黎拎唔比愛協緊係最理想 但重點我趕時間有嘢做 一係就唔理佢由得佢周圍走話之佢死 一係就交咗比愛協先 起碼佢暫時冇生命危險 情急之下我冇得揀 迫於無奈先比愛協 望各位鍵盤戰士體諒

比愛協之前我已經問咗果頭經常餵流浪貓嘅伯伯 問佢可唔可以keep住先 但無奈位伯伯都唔得閒

Btw,都係好奇係街見到我會點
樓豬係咪以為全香港得愛協一個動物組織

話明趕時間邊有時間慢慢查

事後孔明我都識做啦
有得揀有時間我絕對唔會比愛協
隻貓上車前我已經問得清清楚楚會唔會被人道毀滅 職員同我講除非傷太重/非常惡 先會有可能 否則唔會 有機會口一套手一套但我唔會知 趕時間時見到隻貓坐係角落坑渠到 方法得幾個
1.走咗之後再放上連登比各位巴打諗計(到時可能黎到隻貓已經唔知去咗邊,周圍都係公路同馬路)
2.報愛協等佢地收留咗先再睇下點樣去搵主人/待領養
等人黎拎唔比愛協緊係最理想 但重點我趕時間有嘢做 一係就唔理佢由得佢周圍走話之佢死 一係就交咗比愛協先 起碼佢暫時冇生命危險 情急之下我冇得揀 迫於無奈先比愛協 望各位鍵盤戰士體諒

比愛協之前我已經問咗果頭經常餵流浪貓嘅伯伯 問佢可唔可以keep住先 但無奈位伯伯都唔得閒

Btw,都係好奇係街見到我會點

ON9樓主
On99仲要串柒柒,你問佢地有撚用咩
佢地講係咁講,暗地裡做乜你撚知咩
唔撚識問fd幫唔幫手養?
啪左啦實
On99仲要串柒柒,你問佢地有撚用咩
佢地講係咁講,暗地裡做乜你撚知咩
唔撚識問fd幫唔幫手養?

趕時間我留係到同佢過埋世好唔好
on撚9仲有人信個班垃圾
樓豬點解可以咁on9
愛協不嬲出名私下處決走失動物,年中都唔少on9扮有愛心咁打去,每年起碼害死成百隻
小心班貓撚
我幫你擋住 你走先
On9 call 愛協害死隻貓仲要串柒柒
愛協殺動物唔係第一日既事,你唔知係你冇常識
呢個時候搵貓義工實好過
仆街樓主

屋企唔養得我都冇計

唔好畀我喺街見撚到你

見到會點

屌你老母仲咁撚串?

串唔撚起?
搵毛守都得啦 好心做壞事
有咩做咁重要呀?重要得過條命?希望樓主係條街心臟病發,之後個個趕返工唔理你,由得你死
無腦樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞