突發 啱先係彩虹見到隻受傷流浪貓

70 回覆
3 Like 49 Dislike

啱先係角落見到隻流浪貓 個咀流緊血
見佢冇明顯傷痕 我諗應該有人唔記得關窗跌咗落樓
好痴身 打咗去愛護動物協會但唔知啱定錯 如果係隻貓主人麻煩去領養返佢

地點 錦雲樓

好痴身 打咗去愛護動物協會但唔知啱定錯 如果係隻貓主人麻煩去領養返佢

地點 錦雲樓

地點 錦雲樓

RIP

地點 錦雲樓

RIP

仲要加多刀
好靚 巴打不如post 上FB group 希望主人快d認番佢
職員話keep 4日 如果主人仲未認返佢就會比人領養
除非傷得太重或者太惡先會安樂死
頸上面有條繩 應該有人養
麻煩如果有人係隻貓主人留低comment我再講返個檔案number比你地知
Call 愛協 rip
嘩,4日邊搵得返切主人
樓主拿拿聲印張相貼街招同附近樓既管理處
除非樓主4日後拎返隻貓先/幫你照顧住先
等主人返黎領養,過左兩星期都無人拎返隻貓先俾返愛協啦
Call 愛協 rip

係樓主rip 快d改名啦唔好比人認到
殺害動物協會
嘩,4日邊搵得返切主人

爆上fb果d貓page
一定光速搵返主人
嘩,4日邊搵得返切主人

爆上fb果d貓page
一定光速搵返主人

唔想自爆 有冇人有分ac
嘩,4日邊搵得返切主人

爆上fb果d貓page
一定光速搵返主人

唔想自爆 有冇人有分ac

開個新ac有幾難or fb msg個page叫佢匿名幫你貼,留telegram
byebye
愛協接左多數係咁先
可以扮係主人領養返先
樓主tg kawaoppa 去拎返隻貓先 再搵主人
仆街樓主

屋企唔養得我都冇計
彩虹撚等緊tg
樓主不如儘快post去天下貓先 個邊搵番主人機會大好多 同埋可能有義工去認番隻貓先
一打 唔撚洗找

打去愛協
on撚9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞