【整合】海怡浮屍及近日被捕女子

1000 回覆
1644 Like 15 Dislike
好慘 香港人 要反抗
我地已經失去好多手足
推推推
push
唔好意思,上個月已經證明咗做偵探係完全推唔郁個進程,只會SPIN走啲行動,港共係唔撚理你,吹?
要對得住所有人,打鳩港共先
BTW,地球上人道危機嚴重過香港嘅地方係好撚多,而且我地亦唔會關心中東同烏克蘭死咗幾多人
國際社會唔係因為香港人賣慘而幫我地
如果要笠帽嘅話我夠可以話你成年冇出過post係鬼
但係咁有咩意思 咁大個人自己諗啦
幫手啊
出嚟報平安呀
相入黎既每一個可唔可以出黎呀
好 唔該晒你希望無事
【聲明】
黎小姐當事人已經聯絡被捕人士關注組 ADMIN @FDnotoneless
已FC當事人 *有自拍 + *有個人資料 + *有時間,亦承認連登聲明係正確!
請大家不要誤傳消息了🙌🏻

編號:#1OCT035

source from tg
相中見到既鞋都唔係死者!建議大家唔好再做神探啦!除非你係專業人士!香港發現一個死屍唔係黑警講句無可疑就係無可疑,一定會驗屍仲要經過幾個部門,依類新聞本身平時都唔會點報,但係近期報咁多你地清醒下係因為咩原因? 就係要你地不斷討論,自我散播恐怖! 越係迷落去只會令你越負面,最後真相你又唔會搵到,醒下啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞