黨鐵黑警見戴口罩學生即捉 捉埋幫口嘅路人

334 回覆
446 Like 17 Dislike
吹?
反正你班垃圾最叻就係網上屌
攬住個人權法案打飛機
捉你咪捉你
驚你班支那港豬做實事咩
嗯……好嬲好嬲
幾時去醫院拉曬D醫生護士
同我全部戴口罩
你老母 成班人淨係識拍片 叫幾句圍觀食花生 人又唔撚見你地救 仆街 而家唔係要你地打狗呀 多啲人圍鳩住班popo都已經可以 話我分化都係咁講 香港有好撚多自私撚
dklmch
屌好撚嬲
哇 好嬲
我頂
今日街到都見唔到人帶口罩
大家爭氣啦
香港已經完全成為中國,有反對政府聲音,就立即被滅聲,2047 !? ... 香港 2019 正式收皮
私人地方都可以拉?
個個鳩叫
香港人 反抗呀!!!
ok 又亂捉人?係咪玩宵禁先 係我就幫你煲大佢
Hong Kong has virtually imposed curfew since 6th Oct. In the nights, the "Police" just keep patrolling and arresting citizens on the street if they think those people may resist the puppet government.
#FightForFreedom
#StandWithHongKong
#HongKongProtest
#HongKongcurfew
香港政府雖名義上並未實施宵禁,但從十月六日開始,大量香港警察入夜後不斷再街上來回巡邏,並任意截查及拘捕街上途人,即使途人並無示威行為或意圖。此舉實與已實施宵禁無異。
[推到全港驚]今晚已實行宵禁
https://lih.kg/1635611
cls...咩世界...

你唔係同我講呢度係香港掛
在什麼情況下蒙面會觸法?
1. 經警方批出不反對通知書的集會與遊行。
2. 未經批准的集結。
3. 非法集結與暴動

捉麥鳩?
唔喺仲搭鐵下話?
我今日都搭咗巴士了
你今日搭咗未
我6點幾緊時先着住校服戴住口罩經過
唔撚好驚
戴口罩冇罪
最好多啲人戴
屌點解會走唔甩同無人幫嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞