[NBA]weibo成萬個正皮話支持911襲擊喎

951 回覆
1627 Like 9 Dislike
完美體現大陸人既素質今次真係神助攻
其實喺美國都一樣可以討論911,人地邊似中國咁撚多敏感字喺中國講美國事,反證中國有言論自由真係logic failed
睇咗大陸既貼吧 其實佢地個邏輯係咁 班支那人本身對所有反支言論敏感(特別係港台 大家都知一講反中就當你講獨立)不過西方就唔會玩呢套 就算加泰, 北愛爾蘭, 蘇格蘭都未到支那個程度
咁支那人覺得佢地唔明自己個種感覺 就用911呢類傷疤黎同返外國人講 諗著咁就有用
陰謀論大國
而且信息封鎖
跟黨走就對了
唔止weibo, 帝吧班友直頭上Morey Twitter留言support 911, 大家有Twitter就幫手做野..
個班小粉紅同網軍一早應該被滅
2011日本地震佢地笑得好撚開心
冇腦真係冇腦,用恐怖主義同性別議題黎類比政治意見
要知佢地係邊個
Send去世界各地領事館
好多地方一知道有恐怖分子支持者一定會遞解出境

係Twitter 打得英文其實有唔少係留學生或者走狗
舉報完佢 佢就可以享受大灣區繁榮
大陸仔攪 Rocket + 911, 起碼7成美國人起火,Trump 再落下油,今次真係支爆近了
出年食完啲美國基因改做大豆,後年可以開始食地溝油炸樹皮喇
大陸人真係唔識咩叫言論自由架喎

暴力言論係西方世界最唔鐘意,
感謝助攻
煲大佢
Push push push!!! 比班美國佬知道班大陸佬好唔尊重
有weibo嘅都可以上去cap 之後譯返英文版放上Twitter
人地柒就好
唔好將自己個level降到同佢地一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞