[NBA]weibo成萬個正皮話支持911襲擊喎

951 回覆
1627 Like 9 Dislike
依班撚屌唔配做人
枉為中國人,只配做支那賤畜
支持天津大爆炸
我支持天津大爆炸 但我也對受難的中國人同情 因為我支持天津大爆炸對中國人同情不衝突
引用番毅進仔嘅官方回應先:

強烈譴責支共人罔顧他人性命的暴力行為,有網觀的人更拍掌歡呼,聲援恐襲的惡行,令人心寒。

HK people strongly condemn the life-threatening and violent acts of terrorists. Appallingly, some onlookers even clapped their hands to incite the terrorism.

逼人stand with Hong Kong 想點
其實想知點樣先可以多d外國人睇到
言論自由搞到佢地變哂恐怖分子
https://twitter.com/enzomazak/status/1181278506539315202?s=21

幫手share同comment,呢個多啲人睇到
大家都知道西方人好重視言論自由
所以,大家麻煩煲大火箭隊莫雷發表既言論
既然依家中國共產黨企到咁硬, 咁我地就煲大佢!
將中國共產黨變成對人地既國家安全威脅!
等全世界人都覺醒
將中國共產黨視為對西方文明既威脅!!!!

聯合抗共, 將全世界變成和理非!!

United We Stand, Divided We Fall!!!!!
CHINAZI

[國際戰線]又一NBA球星表態支持Morey stand with hk
https://lihkg.com/thread/1637853/page/1
先推比美國記者睇先
大家都知道西方人好重視言論自由
所以,大家麻煩煲大火箭隊莫雷發表既言論
既然依家中國共產黨企到咁硬, 咁我地就煲大佢!
將中國共產黨變成對人地既國家安全威脅!
等全世界人都覺醒
將中國共產黨視為對西方文明既威脅!!!!

仲有大陸人支持911事件!!!

聯合抗共, 將全世界人民聯合起來, 反抗暴政!

United We Stand, Divided We Fall!!!!!

仲有電競選手果單! 將呢兩件事變成西方憲政危機同國家安全威脅!

傳開去, 感謝手足!
佢地心入面係咪以為911同64一樣
911係人民唔想講
64係政府唔俾講
佢地真係智障架喎
無權睇唔到個weibo
唔該手足!你唔提我我都唔記得強調係 好多大陸人支持911
我諗下點樣加上去先
佢地眼中支持香港原來同支持911一樣 on99
Do it!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞