[推到全港驚]今晚已實行宵禁

429 回覆
3725 Like 66 Dislike
最緊要令大企業自己都覺得係宵禁
借個位黎用吓

全港最黃嘅光時網物平台於10月7日上線啦!
https://lih.kg/1629141
已經宵緊
只要你後生黑衫 就算唔戴口罩都一定比人截停加搜身
宵禁左好耐
手足入Twitter話畀世界知啦

template:

Hong Kong has virtually imposed curfew since 6th Oct. In the nights, the "Police" just keep patrolling and arresting citizens on the street if they think those people may resist the puppet government.

#FightForFreedom
#StandWithHongKong
#HongKongProtest
#PoliceState

#HongKong
宵禁緊啦
thank you手足 借黎tweet 英文差
其實PoPo出個D SMS, 叫人唔好出街,但係都冇話有效期到幾時。咁即係宵禁令啦。
今日6點去食野 平時間野好多人排哂隊 食到7點幾都有一半空位
唔怕,求其人哋明就得,鬼佬唔笑人英文

光復香港
有道理 真係驚 唔出街啦 變死城啦
根整就係宵禁

叫人唔好外出
如果可以加埋tag #hongkongcurfew就好
候生又被狗捉
著黑衫經過又捉
戴口罩又捉
晚晚咁捉真係cls
搭車返屋企又俾狗查車封路
又搞到啲小巴路線縮短返路到屋企
你老味死黑警
用得緊急法就預左有今日啦 宣佈宵禁
港共政府做咩咁驚呀?
敢做又唔敢講呀?
六四有冇死人呀?
政府一直都想 你地自己 戒嚴 宵禁
但佢會 計續講 香港好和平 唔緊急 但要用緊急法
要佢地自己捉蟲!咁撚醒玩周街巡又周街拉人?
Agree
自己宵禁同自己吹行風要宵禁係唔同既 一係真宵禁 一係繼續開花到宵禁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞