[推到全港驚]今晚已實行宵禁

429 回覆
3725 Like 66 Dislike
我要全港同國際都知 香港宵禁緊好撚危險
fb wts ig Twitter 乜春都好 都要吹行佢
係到齋推無用架 要推出去比其他人睇
今晚真係形同宵禁,癡撚線,係咁亂捉人睇到個人灰撚到想喊
政府快啲回應啦 宵禁?
唔撚洗灰 我地借力打力
by 來者可J巴打template 請大家tweet

Hong Kong has virtually imposed curfew since 6th Oct. In the nights, the "Police" just keep patrolling and arresting citizens on the street if they think those people may resist the puppet government.
#FightForFreedom
#StandWithHongKong
#HongKongProtest
#HongKongcurfew
字眼唔同唔緊要 最緊要有重點字眼 curfew
多謝毅進狗今日玩串個party周街巡 咁我地先可以話宵禁
根本冇名有實

緊急!想贏嘅入嚟!!!
https://lih.kg/1634767
加多個指標 百佳 惠康
我地配合連續開花幾日 令到佢地要真宵禁
Pish
其實要keep住18區
虛虛實實咁晚晚開花

應該真係會有效果
係 連10號波都要人番工既誠哥 竟然閂百佳一日
今晚已實行宵禁
虛則實之
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞