[求證人]6/10 狗搜巴士逼女乘客除衫

790 回覆
979 Like 44 Dislike
新口號:和勇相連 永不割蓆!
https://lih.kg/1634504

各位巴打絲打幫幫手討論下要唔要新口號
預計灣總狗乸回應:
焦點應落在警方執行職務
推1
越來越撚過份
遲下真係影住都強姦
.......
除左連身裙
痴撚線 黑警我屌晒你地老母 死全家
好希望可以邀請你岀席聽晚香港勝利之日!呢個post主要係講今晚同聽日既行動。

而家我哋比緊急法,蒙面法,指撚住我地個頭!如果十月九連一日既大三罷都搞唔到,政府就會覺得我地妥協,我地就輸咗。

之前做左標題黨,先講聲唔好意思🙏🏼,今次諗好重開,希望大家可以睇一睇。而家想比封邀請函大家,來搞今晚既民主盛宴!

要搞十月九既三罷,就一定要手足們係今晚十月八日夜晚不停搞路障,燒黨鐵到停灑,先可以令其他人翻唔到工,番唔到學,先比林鄭睇到香港人有幾憤怒幾撚憎你,所以聽晚需要大家一定要再好似10月1咁樣開花開,係開通頂!再邀請身邊嘅親友朋友十月九一齊岀嚟見證屬於香港第一場勝利!

十月八夜,全民撚狗roadblock燒黨鐵之終極一戰。
第一,今晚大搞,就係要18區通宵不停set road block。因為我地要不停搞road block,搞到朝早,其他香港人先可以有藉口罷工。但我哋要滿足不被捕條件,我唔想見到set RB被捕,點set又可以不被捕?可以參考日旺角咁,set完退一退/swift 街再set,等防暴同水炮車清完埸走左,各位手足退完(係退後加不被捕,唔係撤退回家),然後再進埸,翻去即刻set翻,set完就退。記得防暴清完場係唔會執嘢架,用新索帶舊物資,就可以即刻set翻,得咗!物資要去地盤區拎,如果遠既,要set resource line ,手傳手運去RB區。每區不停loop一晚,唔使同佢地打之外,就可以用體力勞動玩謝d狗。而今晚岀得既就唔好諗住翻屋企,一定要玩到第二朝,搞傳說中既全民大三罷。

第二,繼續搞藍、紅店,燒地鐵。呢 d一直都有,但要搞一晚。好易會引到狗即刻過嚟,所以見狗即退埸,不戀戰不被捕,記得去第二度再搞。

第三,全民運動(唔理你係勇武定和理非),我相信全部香港分18區打游擊(千祈唔好打陣地戰),不停loop上面第一第二點,班狗一定冇扶,攰死。另外比較文靜既,可以重建連儂牆,當然見狗都退埸(但唔係翻屋企)!或者靜坐/露營等,派物資等。

第四,宣傳,傳單係比10月8參與罷工嘅所有市民,希望佢地返唔到工之後,一齊行岀來參與18區佔領,帶個口罩出嚟,遊行、叫口號、做文宣。p.s.自從過左7,8月,我見越來越少人派傳單,呢樣野極為重要,因為唔係每個香港人都會上連登。同埋用親身誠意有禮貌去感動人,先可以做到最強大既邀請。同埋可以比外國都知道,希望全球Connect

十月八日,佔領十八區,齊來迎接香港第一個勝利之陽!
實現傳說既全民大三罷,全民一齊上街,去翻自己區,搞文宣,靜坐,唱歌,自發性遊行,重整roadblock等。

其實行動細節唔需要點再講,大家要有信念,行到出嚟,就個個自己都識做野。一人行多步就可以好成功。

最後,黎明前嘅黑夜係最黑暗,大家今晚真係一定一定要出嚟玩得開心,迎接到10月9嘅日出,搞到大三罷,全市民上街抗爭,就係我地第一埸既勝利!

肉體係會受傷,但信念係唔會怕子彈。
十月八夜,全民撚狗roadblock燒鐵終極一戰。
十月八日,齊來迎接香港第一個勝利之陽!

以上係同幾個前線手足傾好既策略。其中可能有好多細節漏咗,希望大家可以出分類別岀post,例如罷工心理學,Road block全攻略,各商舖嘅裝修指南,請補充再宣傳。

我哋誠意邀請所有香港人,參加今晚同聽日既自發性民主運動,一齊迎接我地首場勝利!

記住肉體係會受傷,但信念係唔會怕子彈。

光復香港
時代革命
死班淫蟲死仆街
濫權濫到癲 死黑警
唔L可以慣啊 公職人員性暴力點分大小啊
Push
比狗睇蝕晒
咁除左狗車上仲有無其他乘客
點可以咁樣羞辱人
黑警全家不得好死
推啊 屌你老母死黑警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞