[求證人]6/10 狗搜巴士逼女乘客除衫

790 回覆
979 Like 44 Dislike
推。
我頂,34分真係LIU裙
你老母博上位俾狗屌
中出生埋你出黎獻世
push
請善用起底功能,又係啲on9仔
Push
Push
借個位黎用吓

全港最黃嘅光時網物平台於10月7日上線啦!
https://lih.kg/1629141
popo當自己拍av?
屌佢老味
緊急!想贏嘅入嚟!!!
https://lih.kg/1634767
仆街..
大家好,我係片中女事主,因為我本身冇acc,唯有借用我老公嘅acc回應。
首先非常感謝大家嘅關心同慰問,好感動,好窩心
當日我乘搭968,身穿白色鈕扣連身及膝裙,黑色長褲,黑色打底衫,因為白色連身裙質地好透,所以我一定會打底、著長褲或者leggings。
當日嘅情況係全車要逐個搜身搜袋,而警方係完全冇交代任何原因或者表示有任何合理懷疑車上乘客有干犯罪行。
大概由1930開始逐一搜查,我老公先被叫落車搜查,然後我當時唔知佢去咗邊,只可以喺巴士上等多大概半個鐘,到我被搜查時就已經差不多2130,由女警幫我搜身搜袋,男警負責看守同攝錄。
女警先搜身後搜袋,搜完然後叫踎低我執返自己嘅物品入袋(就係RTHK32影到嘅最後片段,因為之後警察發現記者就禁止佢繼續拍攝)
當我執完袋企返起身,女警就問我入面係咪有著黑色衫,我答係,女警就叫我即場除左條白色連身裙,比佢地嘅攝錄機影低我只係著住黑色衣物嘅樣,然後大聲講自己姓名、身份證就放行。

明白大家都很關心,但因為見到網上有部份資料不正確和誤傳,所以特此澄清一下。

對於警方要求我於公眾地方及於男警前除衫一事,我感到不安,認為屬不合理和不禮貌的要求,所以就此事已正式向警方作書面投訴。

謝謝各位的關心,我深信每日都發生好多相類似的事情,有更多的是未被發現又或者係被掩蓋真相,所以請大家要加油,終有一日讓所有真相公開,讓不公不義不再存在。

香港人加油
香港人反抗
真係好撚賤 平時食唔到囡就用權力非禮強姦
推到有link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞