極度可疑!琴日觀塘站條live 無手足玩火,何來燒到爛哂

771 回覆
1999 Like 32 Dislike
等有多d料先再講 退一萬步 就算係手足做又點 燒站已經係最低消費
pish
PUSH
的確 就算係手足做佢咪講兩句咩暴力唔好
仲有冇其他時間有影到?
有防暴響站內點放火
我只係講我知道既野
就係
入站>爆野>防暴黎到>站落閘封站
而落閘封左站之前係冇鏡頭影到放火
有冇其他片
推到有料為止
我想知個真相
我有無記錯班狗發癲叫消防 消防呢個陣
係咪有消防係條橋上面
個到係咪地鐵站黎
我都覺得好鬼... 個站對面就係消防局..
平時燒Road Block 都好快到場既消防,
燒到咁有咩可能由佢?
黨媒01
pish
總有劇本,明天港鐵唔開,而且條數count入示威者
所以爆站爆舖爆錯咗乜柒都唔需要道歉(有好多人話捐錢/文宣向爆錯嘅舖道歉),下次自我修正就得
一承認責任,對家就乜都入哂示威者數
https://thestandnews.com/politics/%E6%A9%9F%E5%A0%B4%E7%9A%84%E4%BA%8B-%E7%B5%95%E5%B0%8D%E4%B8%8D%E8%A6%81%E9%81%93%E6%AD%89-%E5%90%8C%E5%A4%A7%E5%AE%B6%E8%AC%9B%E4%B8%8B%E8%AC%A0%E8%A8%80%E6%88%B0%E8%A1%93/

做錯事不道歉,是違反道德的啊。這個當然,但我們不是在小學課室,由班長和班主任裁判,我們是在戰場上,警察、法官、電視台、報紙、觀眾都是中共的人。你道歉,對方就有材料展開政治謠言宣傳,而且要求你再為其他你無做過的事道歉(例如毆打北京記者),之後你拒絕,他們就向你開火射擊。做錯了事就馬上走,不是道歉!普選勝利了,在民選元首認為安全的情況,才為以往的錯失道歉,道歉也是元首來做,不是民眾來做,賠償也是用政府的錢(例如在這段時間收困擾的旅客可以得到政府賠償機場購物代券),不是民間眾籌。
夢見果日好多和理非
一有popo都散晒 唔似咁撚勇武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞