四大分類:黑裝修,紅裝飾,藍罷買,黃幫襯,OK嘛?

2832 回覆
7406 Like 116 Dislike
見解正確!
焦點要清晰!
對「政」還虐!
香港人護真勇武!
真勇武者有用有謀!
咁多警世post叫前線收手,我就教大家點樣搞鳩啲鋪頭
https://lih.kg/1628029

鎖閘教學
啱!
呢範圍先玩鮮屎好!唔好爆!
免被嫁禍及被分化!免食死貓!
令異形官和從政者相關相熟嘅親朋等,亦感與其相識而成神檯貓屎,更為之而感大頭,並敬而遠之!
再推

大家airdrop出去
現時連登急需亦好要一個英文台/或者係新既英文介面,全部台都有英文版咁。

主要用途係對外文宣用,如果個論壇冧左,外國人更加清楚lihkg被攻擊同香港自由被剝既嚴重性

twitter有lihkg,reddit開post
但始終都唔係lihkg開英文台

好處:
1.連登多左流覽量,廣告費多左
2.同上,每次被攻擊都睇到香港無自由,the world is watching
3.理論上少風向文宣,因為如果要落手帶風向,對家就要大學畢業既人,文宣戰立即少左散仔協會參戰,但香港市民最多就係呢一堆人。

大家如果見到既
幫手:
1.幫推,唔該3連推一次
2.連登search其他 英文台 國際台,將入面相關要求既post再推

3.share link去fb tg,叫其他有account既人入黎再一齊做返1同2
4.堅持每日全部post再一推
5.Fb 連登到留comment,叫連仔開英文台
6. Fb進行洗版式接龍活動,令到連仔開到/知道要開英文台為止
7.太舊既post只可以推番三個上水,幫手推埋thx

如果你係要求開英文台post樓主既:
集中連推自己所有既英文台post,我會幫推,唔好放棄推
push
贊成
設立可升可降機制如何?
黑裝修 紅裝飾 藍罷買 黃用錢懲罰 冇必要樹立咁多敵人 要遠交近攻
合理
慎防:
從免示警號至向休班警提供伸縮警棍,及唔被除伸縮警棍同時提供給予警員家屬,變相多一群便裝警力!
官、警方面,仲有中港黑道、退休警與其家屬,及中國武警、親共成員與其家屬,佢哋會因應場合而分別扮演唔同角色,夾雜關入示威者及“和理”與“勇武”當中,趁機“做嘢”甚至殺人嫁禍都得!因為無警號可認!

愛我香港兒女!
香港今後係屬於你哋嘅!
你哋要提高警覺意識!
你哋目標要清晰!要醒目!
你哋要有勇兼有謀!
推!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞