四大分類:黑裝修,紅裝飾,藍罷買,黃幫襯,OK嘛?

2832 回覆
7406 Like 116 Dislike
拉一派 打一派 太多戰線打唔哂
個人而言唔認同,中資點都應該係黑。
唔應該咁帶風。中資都唔加重佢成本,根本唔合理

但前線決定
良心經濟戰,黑紅藍都罷買
push
同意!!
樓上有民居不施火魔法
推呢個呀
推返上黎啦diu
push
加重成本係認同嘅。
所以裝飾,唔只係噴顏色,我有包括影響其開鋪營業嘅堵塞門口及鎖大閘,但條線係唔裝修入面。
我知裝修更影響其營業。
尊重前線。
裝飾太弱,影響太輕
五大訴求 四大分類
仲有堆有傳係風水邪陣嘅建築,係咪應該加入裝修名單?
現時連登急需亦好要一個英文台/或者係新既英文介面,全部台都有英文版咁。

主要用途係對外文宣用,如果個論壇冧左,外國人更加清楚lihkg被攻擊同香港自由被剝既嚴重性。

twitter有lihkg,reddit開post
但始終都唔係lihkg開英文台

好處:
1.連登多左流覽量,廣告費多左
2.同上,每次被攻擊都睇到香港無自由,the world is watching
3.理論上少風向文宣,因為如果要落手帶風向,對家就要大學畢業既人,文宣戰立即少左散仔協會參戰,但香港市民最多就係呢一堆人。

大家如果見到既
幫手:
1.幫推
2.連登search其他 英文台 國際台,將入面既post再推
3.share link去fb tg,叫其他有account既人入黎再一齊做返1同2
4.堅持每日全部post再一推
5.Fb 連登到留comment,叫連仔開英文台
6. Fb進行洗版式接龍活動,令到連仔開到/知道要開英文台為止

你係樓主既:
集中連推自己所有既英文台post,我會幫推,唔好放棄推

good!!
漏左佢
推!
建制嗰啲,及其相熟嘅親朋,
行政會議嗰啲,及其相熟嘅親朋,
問責官其中嗰幾件,及其相熟嘅親朋

香港人理當低調,先以鮮屎招呼呢班異形,並令同呢班異形相熟嘅親朋,都感受認識到佢哋嘅厭惡,均敬而遠之變曬大頭仔女無運行!

香港人先側重對「政」還虐
其它則低調以鮮屎,9 5 9抹佢哋1抹

香港人按其言行舉態而…
亦可考慮!
香港人可將其納入考慮範圍!
真勇武者非有勇無謀!
避免「被」製造搶掠場面!
重對「政」還虐!
免遭鬼嫁禍!
避免被鬼造成搶掠場面!
避免被嫁禍並分化!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞