Google Cloud Platform vpn

68 回覆
19 Like 2 Dislike
AWS 個人覺得最簡單
GCP ok唔算複雜
Azure 試落有d 問題成日delete resources 剩低咗d 嘢(可能純粹唔識用)
應該三間都有香港data centre
未試過AWS,今晚玩下
裝google outline 仲快 幾個command 就裝完

都係ssr底
轉國家 開,jp 好爆
其他國家已經冇得揀free VM E.2 Micro
終於開到個free instance
JP Out of host capacity
我今朝又開到另一個
而家有2個free instances
快唔快?
我試用咗一陣唔算快
放棄咗
睇你整咩VPN
下面第一張係L2TP/IPsec
第二張係V2ray + WS + TLS + CDN
用緊PCCW 1000MB,是但揀個香港server試

Static IP要額外俾錢
用script update DDNS免費
個IP幾耐會轉?
Keep住用都會?
正皮
不過好難同覆雜
有data centre唔代表會被當係香港IP
大cloud個subnet好大機會會俾啲成個當美國
要勁啲嘅data source先分到
我apply左但過左成個星期都未覆我, 我係咪錯左d咩?
有心機 推
可能真係要e mail問返佢,因為我無整過,個詳細我再了解下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞