[求救]相機壞左啊😭

36 回覆
0 Like 0 Dislike
我覺得連登黎講喱個台同寵物台都算有愛
深表同情

但我想Off topic問一下,呢部機好唔好用
我諗住買g7x ii
大家都係一吋sensor, 唔知畫質點樣
利: 用開canon 700d...

其實我唔係發曬燒識影靚相嗰啲人
或者我比啲圖你睇下

勿插 勿相認

嘩屌,影到咁,好過好多人 
去旅行
深表同情

我諗住買g7x ii

或者我比啲圖你睇下

勿插 勿相認

衰鬼 好靚喎
深表同情

我諗住買g7x ii

或者我比啲圖你睇下

勿插 勿相認

衰鬼 好靚喎

多謝 但都壞左 嗰頭問完相機轉頭MacBook 燒左底版換左3722 即刻收曬皮
去旅行

咁都睇得出
去旅行

咁都睇得出

唔係
係叫你去轉旅行

唔明就算
深表同情

我諗住買g7x ii

或者我比啲圖你睇下

勿插 勿相認

衰鬼 好靚喎

多謝 但都壞左 嗰頭問完相機轉頭MacBook 燒左底版換左3722 即刻收曬皮

去旅行

咁都睇得出

唔係
係叫你去轉旅行

唔明就算

去旅行

咁都睇得出

唔係
係叫你去轉旅行

唔明就算

咁都唔明 
深表同情

我諗住買g7x ii

或者我比啲圖你睇下

勿插 勿相認

衰鬼 好靚喎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞