[求救]相機壞左啊😭

36 回覆
0 Like 0 Dislike
我部相機係Cannon G7x mark1
貪佢細細部影出黎又唔差 去旅行又方便

點知 半年 半年就壞左
我一㩒開機制
佢鏡頭開半唔開半
個mon唔著

有冇巴絲識自己整?
或者知邊到整相機平

希望唔好叫我買過第二部
好有感情嫁 因為係禮物嚟
求下你地幫下我啦
未過保
未過保

係啊 我唔記得講重點
重點係豐澤買 但唔知係咪搬屋嗰時
連盒 保單 一次過唔見曬
所以先更加唔知點算好
Push
佳能客戶服務中心地址:
九龍尖沙咀彌敦道63號 國際廣場 (iSQUARE) 20樓

辦公時間:
星期一至星期日 11:00am - 7:00pm
(公眾假期休息)

我唔知canon無單收費點,最多咪俾檢查費
Canon 係咁上下貨仔
佳能客戶服務中心地址:
九龍尖沙咀彌敦道63號 國際廣場 (iSQUARE) 20樓

辦公時間:
星期一至星期日 11:00am - 7:00pm
(公眾假期休息)

我唔知canon無單收費點,最多咪俾檢查費

除左cannon仲有冇第二啲選擇?
有冇啲街鋪有得幫人維修?
原廠整啦最好 係貴啲架嘞
我部相機係Cannon G7x mark1
貪佢細細部影出黎又唔差 去旅行又方便

點知 半年 半年就壞左
我一㩒開機制
佢鏡頭開半唔開半
個mon唔著

有冇巴絲識自己整?
或者知邊到整相機平

希望唔好叫我買過第二部
好有感情嫁 因為係禮物嚟
求下你地幫下我啦

Canon機係咁上下,見過幾部都係咁
好啦 唔該大家
好啦 唔該大家

你問咗原廠先啦,未必要有單。同埋就算當無保,都未必比街舖貴太多。
如果你登記過, 佢好似有RECORD.
你照去一次cs就最清楚.
好啦 唔該大家

你問咗原廠先啦,未必要有單。同埋就算當無保,都未必比街舖貴太多。

佢其實無單應該可以check 出廠日,有機會唔使咁貴
好啦 唔該大家

全新先$3000
深表同情

但我想Off topic問一下,呢部機好唔好用
我諗住買g7x ii
大家都係一吋sensor, 唔知畫質點樣
利: 用開canon 700d...
好啦 唔該大家

全新先$3000

其實重點係講佢未必要有單先有保養。
canon拎上去check SN就保到 唔洗單
未過保

係啊 我唔記得講重點
所以先更加唔知點算好

買完你有上網無登記保養? 如果有你淨係拎部機去就得
嘩 點解咁有愛
好啦 唔該大家

全新先$3000

其實重點係講佢未必要有單先有保養。

重點係我一用左有感情
就算你比部全新一模一樣嘅比我 我都會心up up 可能我係on99 但回憶真係買唔返
未過保

係啊 我唔記得講重點
所以先更加唔知點算好

買完你有上網無登記保養? 如果有你淨係拎部機去就得

冇啊就係 我嗰時完全唔記得
深表同情

我諗住買g7x ii

其實我唔係發曬燒識影靚相嗰啲人
或者我比啲圖你睇下
深表同情

我諗住買g7x ii

或者我比啲圖你睇下

深表同情

我諗住買g7x ii

或者我比啲圖你睇下

勿插 勿相認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞