IZ*ONE遭殃了!票數造假延燒⋯《PD48》經紀公司也被搜查

202 回覆
63 Like 3 Dislike
高朱雖然本身都唔似入到 同埋而家都有隊了
咁咪係,叫咗得個知字,不過我想講第一季開始已經會覺得有黑幕啦,點會覺得100%真
每間公司大佬俾咁多錢出黎入團
你mnet死都唔可以趕班空降閪走啦
巴打識野 不過cube都係辣殺公司
知唔知佢依家有咩搞
前一個月有消息話佢同cube正式簽咗藝人合約,之前係練習生合約係唔同
所以有可能差不多出道掛?但都係未有咩確實消息

Btw我絲黎
但係老實講,初媛實力係好全面,但係cube又唔食正條水pd48之後出道,到依家成年幾之後先簽佢做藝人,啲人都唔記得佢啦,曬咗初媛一個咁有潛質嘅artist
btw 我相信初媛同佳恩本身都喺12名之內
但cube有gidle 應該會出solo? ff下
pd48都完咗成年幾 唔明點解又要拖咁耐 磨到冇人記得先嚟出 十足十somi咁
垃圾cube
我都覺初媛係12內
學巴打講佢算幾全面,但當年cube新團岩新無耐以呢間廢公司一定唔會出團,我個人係覺得大可出solo試試水溫都得但cube無咩呢啲sense而且唔會用資源去冒險
唔出solo可以用youtube cover唱歌或者跳舞都好好多公司都有做,但cube
我都想佢solo而且出團好大機會有支那人我唔想
cube 間垃圾野仲撚有資源咩
上年仆街到連clc comeback 都cancel 賣左首羅美蘭rose 俾造馬團
clc 都support 唔到 俾佢搞初緩盞搞死埋佢
Sakura
ching唔好借d野反我地izone
我地愚樂台wizone人強馬壯
到時聯合on9ce一齊制裁你
拉唔到勝利又見你呢期幾多話題唯有借黎開下齋
轉移下視線
韓國警犬都要交下貨
幾時反 造馬是事實
咪屈娜寶
阿演一撚定無咁低先
岩呀
兩個都係 唔洗爭
不過牙英生得高 跳舞又好D
牙宮就真係得個樣 又成日唔開咪 (雖然開都唔會話好聽)
唱俾nako吊打 跳俾hitomi吊打
活動完佢都係拍劇最好 跟番佢D花樽AKB前輩舊路
最top都冇用 你覺得依加d人睇一個團 會一開始睇實力?笑死

PTT好多人講牙降同柔B
看了一下金采源最扯
金采源跟曹被點名的頻率跟曹一樣
寶藏女孩金采源、汽水主唱曺柔理誰能比
對采源好感但現在才注意到排名也頗詭異
當時采源進了我反而最意外XDDD
彩源從沒進過12,決賽名次暴衝也被韓網點名
周周反而無人講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞