果條簡淑兒真係好撚柒

199 回覆
781 Like 57 Dislike
我係絲都唔覺得佢靚 整容又唔認 又係係ig打埋啲咩清者自清既說話 明明就勁介意人地話佢整容又懶係野話唔再解釋blablabla 最撚憎呢啲人

agger!!!
食過edsion果件nel nel整完大膽認
好過佢

屌哂你地咁多個老母
都話係化妝問題囉

人唔笑狗都吠
我係絲都唔覺得佢靚 整容又唔認 又係係ig打埋啲咩清者自清既說話 明明就勁介意人地話佢整容又懶係野話唔再解釋blablabla 最撚憎呢啲人

agger!!!
好過佢

屌哂你地咁多個老母
都話係化妝問題囉

人唔笑狗都吠

仲要成三十歲仲係度剪齊陰 明明就唔細又扮可愛 整容整到出晒面都仲要話人地拎佢最樣衰既相黎講 整容本身唔係一個大問題 整完唔認死撐仲要話咩清者自清係好撚大問題囉!!!! 睇佢ig打啲野就嬲

agger!!!
好過佢

屌哂你地咁多個老母
都話係化妝問題囉

人唔笑狗都吠

仲要成三十歲仲係度剪齊陰 明明就唔細又扮可愛 整容整到出晒面都仲要話人地拎佢最樣衰既相黎講 整容本身唔係一個大問題 整完唔認死撐仲要話咩清者自清係好撚大問題囉!!!! 睇佢ig打啲野就嬲

agger
ig打d野真係
好樣衰
其實佢真係好撚怪個樣
終於有人開post講
真係撚柒到仆街
見到佢嘟嘴就頂唔順
好樣衰

簡狗收撚皮啦
整到咁柒真係哂撚左堆錢
收到風佢係套cctvb戲比人斬鳩死左
抵死la
個乜野月亮眼隔硬吱出黎 好柒

笑眼笑到腰哥眼真係超靚囉好無

靚 邊撚度靚 睇個

agger!!!
好過佢

屌哂你地咁多個老母
都話係化妝問題囉

人唔笑狗都吠

三十歲剪齊陰有咩問題?真心問

靚 邊撚度靚 睇個

隻眼想點 ^^ ?
沙狗好波
留名
其實點解可以唔認整咗容 同會有人信佢冇整
佢成日都扮Q好嘔心
正評不解釋

靚 邊撚度靚 睇個

隻眼想點 ^^ ?

好L樣衰
屌咪話人地拎你選美果陣既炒車相對比啦
睇埋片都認唔到係同一個人
個面形都唔同晒 化妝可以化到咁不如出黎教下點化 我相信佢可以揾得多過整容醫院

佢一定有削顴骨同整雙眼皮 咁明顯都可以唔認
本身雖然唔靚 都算幾正常
而家咁既撚樣
你就成隻狗咁

你隻死獌狗有無咁撚重口味呀
獌聯都捧都算
豬西都j
屌你老味

樓主曲線話自己似女神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞