果條簡淑兒真係好撚柒

199 回覆
781 Like 57 Dislike
不嬲都覺得佢好柒
屌你老母樓主侮辱狗
g
屌你老母樓主侮辱狗

屌你老母樓主侮辱狗

yes
人地有樣,有家底,有學歷,有綠卡
樓主繼續酸啦

酸乜撚野
佢有家底就唔比人覺得佢柒?
大撚把靚女唔狙啦
人地仲要靚過佢

要酸都酸苟姑娘啦
鬼得閒酸佢咩

屌 好撚恐怖

屌 好撚恐怖

嚇撚死人

樓主有無一米高
愈反愈紅
肯定成為今年10大風頭人物
樓主有無一米高

腰果交
樓主有無一米高

腰果交

腰果眼
我係絲都唔覺得佢靚 整容又唔認 又係係ig打埋啲咩清者自清既說話 明明就勁介意人地話佢整容又懶係野話唔再解釋blablabla 最撚憎呢啲人
我係絲都唔覺得佢靚 整容又唔認 又係係ig打埋啲咩清者自清既說話 明明就勁介意人地話佢整容又懶係野話唔再解釋blablabla 最撚憎呢啲人

整容又唔認 又係係ig打埋啲咩清者自清既說話 明明就勁介意人地話佢整容
agger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

整容又唔認 又係係ig打埋啲咩清者自清既說話 明明就勁介意人地話佢整容
agger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agger

agger!!!
食過edsion果件nel nel整完大膽認
好過佢

agger!!!
食過edsion果件nel nel整完大膽認
好過佢

屌哂你地咁多個老母
都話係化妝問題囉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞