【文宣】日本網民:元氣壽司遭受破壞 已經變成反日恐怖襲擊喇掛

732 回覆
442 Like 156 Dislike
就係睇撚完根本都無講啲嘢先至同你講慳返啖氣文宣中鎗啊

我同一時間法西日韓講緊中鎗單嘢,真係無咁無聊理呢啲
5ch呢d痴線佬先上嘅網,其實唔洗理佢地。
私人商店真係唔應該物理打爆
外國對私有財產好重視
前線做野洗你教
tui
搞咁多做乜,人哋國家啲電視節目解釋你反送中運動,仲清楚過你哋啲文宣,如果一個國家啲人民咁低水平,你搞文宣佢都唔會信,人哋水平高就會自己搵到答案
要快解釋,唔係越spread 越開
認同
未必要回果個post

但係外國文宣組有必要幫手解釋乜事會搞到外國牌子既舖頭
外國人只知佢地國家既舖都俾人搞
有冇文?可以比我地幫手send去日本d twitter
事實係我地知冇用, 人地外國唔會理, 要解釋又麻煩
仲要網絡戰唔單止我地打緊, 藍絲都打緊
韓國成日搞民運,日本就...冇得比
覆唔到
有無有有ac/vpn

香港の元気寿司は香港企業が代理店としてやってるよ。その企業の大部分の利益はスタバと元気寿司からだ。
そしてその企業のトップの人間は親中派で、学生の鎮圧を賛成してる。
呢類 Post 5ch 睇到慣
根本係得啲少接觸日文網站嘅人先會咁緊張5ch啲邊緣網站
twitter正正經經做文宣啦好心
周庭
tui
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞